bi kişi değil herkes aynı şeyi söylüyosa bişiler vardır demekki bence gidilip görülmesi gerekir kim niyetleniyosa
Printable View
bi kişi değil herkes aynı şeyi söylüyosa bişiler vardır demekki bence gidilip görülmesi gerekir kim niyetleniyosa
Yanlış anlamayın ama ilan sahibini tanımıyorum. Ama dediler söyle böyle şeklinde kendiniz görmeden satılık olan bir aracın arkasından muhabbet çevrilmesi pek hoş değil. Kendiniz görürsünüz şu şu sıkıntıları var bence alınır yada alınmaz yorumu yapılmasında bir sakınca görmüyorum ama bu şekilde olması pek hoş değil. Satılık olan araç sizinde olabilirdi.... Yorumumu Anlayışla karşılamanızı bekliyorum...
Benim turbo revizyonla duzen tutmadi 2 seferde. Canimi sikmaya basladi sifir orjinalmi alsam yoksa manifolt yaptrip 2256 2260 vb turbo mu taksam.
...........
Batu neden tutmadiki nerde yaptirdin acaba yapandami skinti vardi:s
Valla abi arabayı ilk aldığımda hbrid yapıldı sorunsuz 20.000 km ye yakın bindim gazladım. Sonra bi bakım yapıldı 2500 km gitti. En son imamoğlunda 2 kere yapıldı ilkinde 1 hafta gitmedi araba kısık 1.6 barda olduğu halde 2. side 3 gün felan anca sürdü sanırım. İlkinde hafif duman verdi turbodan olamaz dendi 1 saat sonra komple yağ verdi içine verdi. 2.sinde duman içinde kalanlar yanıyo dendi ki ben öyle olmadıgını sogukken calıstıgı anda bile duman yapmasından anlıyorum. Arabada bu sorundan önce granmyag eksiltme, üfleme yoktu. Sıcakken yağ çubuğunu çektiğimde hiçbişey yok ustayada baktırdım. Bakalım manfolt vs masrafı ağır gelmezse gtb2260 vk ya geçicem eğer ağır gelirse orjinal turbo alır safe bi yazılımla tıkır tıkır binerim heralde.
Merhaba, 200+ binde 90lık octavia tdi alarak rektifiye yaptırıp turbo,manifold,enjektör,egzoz ve yazılım yaparak verim alabilirmiyim? Araç + 8bin tl, debriyaj dahil 170hplik bir setup için yeterli olurmu, yoksa bütçemi arttırmalımıyım ?Teşekkürler.
90 lık octavia alana kadar pd 130 grubunda cordoba, toledo passat vs. gibi bir araç almak için hiçbir eziyet çekmeden 8000 tl üstüne eklenir. Üzerine de yazılım ve downpipe yapılarak tadında binilir ileriye yönelikte önü açık kalır :) Hemde değer kaybı ve sonradan satılması konusunda sıkıntı yaşamazsınız.