External takarken aracın üstündekini wastegate ne yapıyorsunuz? Sadece vakum hortumunu mu söküyorsunuz yoksa turbo ile bağlantısını falan mı söküyorsunuz.VNT sistemi nasıl çalışıyor external ile?
External takarken aracın üstündekini wastegate ne yapıyorsunuz? Sadece vakum hortumunu mu söküyorsunuz yoksa turbo ile bağlantısını falan mı söküyorsunuz.VNT sistemi nasıl çalışıyor external ile?
can telefonu açamadım kusura bakma private çekim yapıyorduk dayarın araşalım external patlaması yaşıyorum evde bir iki tane daha geliyor haftaya
![]()
RACE WERKS
External, basıncı tutamadığım bir dönem kullandığım bir çözümdü, sonra kendi VNT kontrol sistemimi oluşturunca hiç gerek kalmadı.. External, EMP yi çok çalkalıyor ve çoğu durumda EMP, IMP nin üzerine çıkıyor, buda istemediğimiz bir durum..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Su basınc acıınca arabanın 4-5 snde calısmasından nefret edıyorum,bu enjektorlerın ıslak kalmaması ıcın ne yapmamız gerekır warmdıır bır cozumu??
Stock yazılıma donunce sorun yok,enjektorlerım daha 800 km once kontrol edıldı sorun yok.. Basınc acmadan once bıraz daha kısaydı sımdı gene arttı)
Seat Ibiza 1.9 TDi Sport 2005 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 98882456
Yazılım dahi yokmuş bilen var mı aracı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)