levent benim golfe ne yapabiliriz biraz hızlanması için![]()
RACE WERKS
Beyler Cordoba'yı satıyorum forumdAn isteyen olursa yardımcı olurum yeni araç aldığımdan satılık tır satmayı düşünmediğim tek aracımı satıyorum duyduk duymadık demeyin duymayanlara haber verin
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
merhabalar ben Yılmaz daha önce tanıtmıştım kendimi forumda
ev aldığımız için 2011 model 27.000deki opel astra j mi sattım forumdada ilanı vardı belki görmüşsünüzdür.ev için gereken peşinatımı verdikten sonra uzun zamandır hayranlıkla takip ettiğim temizi olsada alsam dediğim ibiza pd130 peşine düstüm.bu konuyu sonuna kadar okumaya calıştım gerekli bilgiler edindim sayenizde.internetten 1 ay boyunca bıkmadan benle muhabbet eden araç hakkında bilgi veren aracı benim için bekleten eski sahibi yavuz kardesimden arabayı almak için kocaeline yola cıktım.(ondan önceki sahibide dou abi bilirsiniz).
aracı gercekten begendim 1.4 turbo astra ucak gibi gidiyo sanıyodum yanıldıgımı farkettm vag tdi ayrı bi dünyaymıs sizin dediğiniz gibiartık bende aranızdayım
aracın kozmetik olarak bi takım eksiklikleri var onlarda hallolacak tarzda seyler benim için suan tek önemli sey arızasız sıkıntısız kafama göre gezmek.ben ilk defa böyle bir arac alıyorum ve tedirginim bazı konularda.***** öğrenciyim motorda sanzımanda büyük bi arıza çıkması beni derinden etkiler
böyle durumlara yol açmamak için bu aracı nasıl kullanmalıyım, nelere dikkat etmeliyim?
birde arac 1.vitese ve geri vitese gecerken zorluk cıkartıyo ve bazen o viteste kalmak için ısrar ediyo benle.aracı aldığım arkadasım debriyaj üst merkezinden dedi çok masraf olmayacak bişey dedi.bnde kendisine güvendiğimden aldım aracı.sizce bu durum nasıl aşılabilir? sadece debriyaj üst merkeziyle alakalı bi konumudur? şimdiden tesekkür ederm...
önçelikle hayırlı olsun allah kaza bela vermesin aynı soruna 6 ay ugraştım arkadaşın dedigi gibi deyil problem merkezden kaynaklanmıyor ben servisten getirdim merkezi hala devamdı şuan çözüm saglandı sorun küçük deyıl bilgine boşa merkez deyiştiripte masraf etme merkezın orjınal fiyatı 185.00 tl![]()
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
yılmaz yarın öglenden önce ara beni sorununun çözümünü anlatim kardeşim![]()
dogru bi karar verdin düzgün bi araba aldın allah tadını aldırsın![]()
1.9 TDi Aracıma power box almayı dusunuyorum forumda bır arkadaştan nelere dıkkat etmelıyım araca her hangı bır sıkıntısı olur mu ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)