arkadaşlar mk1 ve mk2 dizel motorlar ile benim aracımdaki VEP 37 TDi motor arasında pompa enjektör çalışma prensibi açısından ne gibi farklar var? Bilenler bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim.
Printable View
arkadaşlar mk1 ve mk2 dizel motorlar ile benim aracımdaki VEP 37 TDi motor arasında pompa enjektör çalışma prensibi açısından ne gibi farklar var? Bilenler bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim.
Serdarcim 1.6110 luk focus cipli vs ben sence sonuc ?
2. Crdi ceed 128bg vs ben sonuc ? :)
ceed geçer bence kadir focusda yürür sanırım senle rahat :)
Focusu gectim video yok 180 gibi bitirmek zorunda kaldik 2boy vardi yolda denk geldim.ceed i merak ettim bg den dolayi.alfa147 denk geldim iyi yurudu gecemedi. Merak ettiklerim gt line megane ve ceed açikcasi
turbo elinde kalmadı demek halen :D
Yok ya basiyorum valla o ses buyuk ihtimal spiral degisince belirgin oldu ama en kisa zamnda baktiricam:)
133. sayfaya geldim :D
Baştan beri okuyorum, ellerinize ve emeğinize sağlık.
110'luk Toledo almak gibi bir niyetim var sonrasında tdipower'dan aldığım ilham ile T4 enjektörleri ve hafif yazılım ile dumansız spec 130-140 bg bineyim istiyorum (tabi maddi durum el verir ise daha da yukarı çıkarız) lakin temiz bir aracı nasıl bulurum bilemiyorum... Şeytan dürtüp duruyor al 15-16'lıkları motoru komple elden geçir kız gibi olsun diye ama bir yandan da "zibil" gibi parçaya sahip motorla uğraşmanın hele hele Kayseri' de uğraşmanın ne denli akıllıca olacağı kafamı kurcalıyor. O zaman da alayım temiz birşey kıyayım 20k'ya onunla oynayayım diyorum ama yine temizini nasıl bulurum sorusu... Off...
DOD'da bi 6K2 ibiza var 2000 model gümüş renkli 106k km' de 90'lıktan. Onu alayım rotor vs ile önce 110'luğa sonra T4 enjektör ile ucu açık bir şeye çevireyim diyorum o aracın da arkalar kampana, özellik ve güvenlik desen toledo'nun yanına gelemez... Şu an 1.6 otomatiği var, ölüm makinesi diyebilirim(sürücü için :D)
PD130'lar çoğu oynanmış, temizleri dünyanın parası (bana göre) ki tek kapı almak da istemiyorum. 18 civarına bi tane pd 100 var, o işe yarar mı bilmiyorum.
Golf'lerin çoğu 90'lık, pd 130'lara yaklaşılmıyor, Bora deseniz onlar da 90 ve 110'luklar otomatik...
Yar bana bir tavsiye...
Temizini bulmak diye birşey yok bu araçlarda, %90ı feleğin çemberinden geçmiş...
Gözünüzü kapatıp alıcaksınız artık
dusunen varsa pd130 ıbıza var sadece kutu ıcı fıltre takıılı ılan vs yoktur 2005 model hakkını verene verebılırım 05422126633
şu iki araç hakkında yorumlarınızı alabilir miyim ? corsa corsa dedik corsalar prim yaptı almışken pd serisi bir araç alayım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2922462/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5836922/detay/
2 si de PD değil, VP 'dir
Alinmaz mi :( onu kapalimi
Cokda kapalı degıl , hedef gücü soylersen daha rahat cevaplanır.Biraz daha zahmetli sadece mekanık pompa ici vs..
hedef güç yok, alayım çipleyim bineyim kafasındayım ben. toledolar pd bildiğim kadarıyla ama corsa düşünürken toledoya çok saçma. araca vereceğim para 16bin. chiple ne olur, bu paralara ne kadar mantıklı bu paraya pd motor hangi araçlar var. çok araştırdım ama ben bu kadar biliyorum bi fikir verebilirmisiniz ?