dumansız 135-140hp
Printable View
Çok sessiz kalmış 1.9 dizel ciler bende aranıza geldim 1.9 pd 130 golf sahibiyim artık , tecrübelilerin bilgilerine ihtiyacımız var.
PD130 golf güzel arac tam şehir ici icin süper.
Cupra turbosu 200hp sehir ici 5-6 lt daha ne olsun :)
bende aranıza katılmak istiyorum da istediğim gibi bi 130 yada 150 bulamadım leon mk1, ibiza,toledo,golf,bora olur ilanların altını üstüne getirdim :D
Bora 1.9tdi'lar vp mi ? pd mi ? turbo yazılım egzoz üçlüsü ile neler çıkar arabayı kırmadan sıkıntısız kullanılacak güç ne ?
levent benim araba hangisi bunlardan bendende güç çıkarmı :D:D
Bisi sorucam seat ibizalarda eski kasada 1.4tdi 75bg motor nasildir ? Genel olarak sorunsuzmudur? Bi chiple skintisiz binilirmi
Abi ne kadar para o kadar güç demek olduğunu benimde bildiğimi biliyorsun sanırım.
Bu zamana kadar bir sürü konuma cevap yazdın durumu biliyorsundur abi aşağı yukarı.Max 18 liraya dizel(okul uzak ve ben gezen biriyim) manuel yaşı benden fazla olmayan azcık bişey donanımı olan araç arıyorum (bora 1.9tdi-focus 1.8tdci).Max 19lira param var.
pd100 ün 1 silindir kesik hali direk olarak. tr de mk4 ibizalarda var 1.9 100 hp pd motor :)
golf 4, leon tdi 110 luk en mantıklısı bence, ilk etaptaki parayla arabayı alır yazılım egzoz yaparsın zaten uzunca bir süre idare edecektir seni :) ben olsam bu ikisine yönelirdim direk
Yazılım , katalizor iptalı yeterlı.He bir de cooler ı cok kücük.Top speed de veya birkac kere arka arkaya basarsanız arac bariz yavaşlıyor.İat cok yükselıyor.