Yokmu benle denicek olan yav chipli passat![]()
Pd130 aramaktayim 150 bin km gecmemis tavsiye edebilceginiz arac varsa iletisime gecerseniz sevinirim![]()
http://www.techturkey.com/forum/otom...passat-im.html
Bir ara ilan vardi silinmis aracin konusu bu.131 binde oldu arac gecen hafta barbarosa yazilim yaptirdim kondisyonu iyi aracin. Dahada detay istersen sormak istedigin yazarim. Degiseni yok tampon kaput sag kapi cita altinda boya var
kadir arac nasıl ucuyormu yazılım sonrasında ?
toplanın bende 1.9tdi vp37 AHF Seat Leon aldımşimdi nerden başlamalıyım. aklıma ilk gelen egr, ardından katalizor, ardından enjektör, yazılım bitti gitti. şuan bunların güncel fiyatları ne durumdadır ? birde bursada kim yapar
edit: yakıt olarak ne kullanayım, euro dizel bu motora ince geliyor, siz ne tavsiye edersiniz ?
turbocuk istiyoruz
http://www.techturkey.com/forum/otom...30-2005-a.html arkadaslar dusunen olursa bos gondermıcem
BAŞTAŞ PERFORMANS
Yazilim yapildi mi araca? Bende tdi toledo dusunuyorum sadece yazilmla 170 hp alinir mi![]()
Veya mondeo 2.0 tdci lar var onlara bakicam.
Leonda olur siz miydiniz bilmiyorum hendekten leon sorguluyordunz o araca baktiniz mi cc jantli ?
Bilgi verirseniz sevinirim burdaki leon aklmda araci satalim da bakmaya gidicem ins.
Evet bendim ama o aracin 25bin tramer hasari ve 100bin km cekmesi var sadece 5664 e yazsan cikiyo![]()
turbocuk istiyoruz
Bursa temsilcim Anasayfa - Çalışkanel Oto Fiat Yetkili Servisi
her türlü upgrade için destek alabilirsin. Metin bey ilgilenir. Daha yeni 11mm e geçip R520 sipariş geçtik![]()
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
AL Toledo hala bende.. PD150 ARL motor.. kullanmıyorum yatıyor dükkanın önünde, eksiği gediği tamamlanıyor gün geçtikçe. ilgilenen olursa satabilirim.
Şu an ki durumu,
Stoc kol piston krank turbo intercooler ve borular..
Üzerindeki mod lar,
Chiptuning, Bronz debriyaj, portları genişletilmiş Silindir kapağı, shortshifter, 18" QZ Seat Sport Jantlar(9.9kg) Sıfır Starmax lastikler, 5mm Spor yay, Cupra ön tampon, Kumandalı eksoz
185hp gibi Güvenli, dumansız, az yakan bi yazılım var üzerinde.
0 532 243 73 66 dan bana ulaşabilirsin.
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)