polodan çok güzel güç çıkmış gerçekten. 130 luktu değil mi??
Printable View
polodan çok güzel güç çıkmış gerçekten. 130 luktu değil mi??
dumanımla döveceğim sizi
ediiittttt......
Arkadaslar yazilarinizi okudum ortada gercekten super degerler var benim bu aralar kafamda bi kurtlar geziniyo ancak pek bilgili ve tecrubeli degilim vag makinalara karsin o yuzden tecrubelerinize siginarak bsiiler soriim sizlere :)
Yaza dogru bitane 2.0 tdi yada 1.9 tdi almayi planliorm otomatik dsg olucak alicagim araba. 2.0tdi icin pek bi suphem yok ancak 1.9 tdi otomatikler 105 hp bu araci yazilim down pipe duz boru filtreyle nerelere getirebiliriz. Yada ufak capli bi turbo degisimi de olabilir. Cooler degisimi orjinal tuboya lag yaptirirmi ? Birde 1.9 tdi larin ustundeki turbolar vgt midir ?
1.9 tdilarin fiyatlari daha uygun 2.0 tdi lara gore aklimdaki arac jetta 1.9 tdi icin 2.0 tdi icin ise jetta mk5 b7 a4 b6 passat 3 unden biri olcak. Su anda megan coupe 3 var yaklasik 136 hp 280 nm civarinda degerlerim katalizor iptali ve ecufast yazilim var gidisinden memnunum ancak yeni aracimda bekledigim performans 170 hp 380 400 nm ler olcak. Bana biraz fikir verebilirmisinz. Cok fazla abartmadan neler yapilabilir. Turbo degistirmekten biraz korkuyorum arac gundelik kullanilicak tabikide :) bana sknti cikartmamasi gerek. cevaplariniz icin simdiden saolun :)
1,9 tdi 105 hp den yazılım eksoz vs ile 170 hp çıkması biraz zor.cıksa cıksa 140-150 çıksın yani.turbo değişimi ile istediğiniz güçler mümkün olur sanırım.
2,0 tdi 140 hp ise 170-180 rahat alınabilir diye düşünüyorum. daha fazla bilgisi olan arkadaşlar düşüncelerini yazacaklardır mutlaka...
turbo dizel araçlarda sadece yazılımla %30 hp alınıyor zaten
emirhan dynoyu paylaştım 1.9 tdi 130 hp standartım kat iptali ve yazılımla 183hp 432nm güç aldım senin amacına hiç bir ekstraya girmeden yetiyor da artıyor
Ozaman 1.9 tdi yerine duzgun bi 2.0 tdi bulursam super olur :) dsg sanziman sikinti yaratirmi acaba bide ondan korkuyorum. Bu dsg sanzimanlar tsi lardada aynimi yoksa icerik degisiomu. Eger ayniysa sanirsam ciddi anlamda dayanikli. Tabi bi okadarda sikintisini duyyorum. Manuelde almak istemiorm biktim artik istanbul trafiginden
chıp var mı aracında ? bence s.ıcınde cok fazla yakıyosun.. chıpsızken klıma acık ortalamam benım 407de 8.8-9.1 max'du klıma kapalıda 7.5larda falandı galıba(genelde acık olur pekte hatırlamıyorum sattım gıttı zatende)
bnce s.iiçi yakışın cok fazla..chıpten sonra 6.3 gecmedım ben ist hayvan gibi trafıgınde saat farkı olmaksızın..