90 lık olanları fiyatı uygun abi onlardan bir tane alıp yüklemeyi düşünüyorum eğer blok piston falan aynıysa çok güzel olucak
Printable View
Benim bir sorum olucak fakat daha önceki sayfalarda varsa kusura bakmayın kurcaladım ama yanıt bulamadım. PD 130 araç aramaktayım. 5 ileri Tiptronic Bora buldum nedir ne değildir yardımcı olabilecek kimse varmı? Otomatik konusunda herhangi bir bilgi sahibi değilim.
şanzıman enjektör turbo farklılık gösterir pd ler arasında. vp lerle olan fark zaten pompa sistemi temelde.
tiptronic hakkında bilgim yok ancak megachips yazılımlı pd130 otm. golf görmüştüm facede bir ara.
Yakın bi arkadasımda otomatik var fakat tiptronic hakkında bilgi almak istiyorum. Yazılımlı tiptronic PD130 Boraya sorunsuz binilirmi ?
yüklemek isteyen pd alsın vp ye bulaşmayın çok sarsıntılı bir motor pd nin yarısı olamaz...
Bildigim kadarıyla otomatikler 4 ileri fakat tiptronic 5 ileri hakkinda bilgi almak istiyorum. Sehir ici otomatik kullanıp gazlamak icin "+" "-" manuel kullanimda verim alabilirmiyiz?
pd ler 1.9 olarak 105 130 150 diye var 90-110 olanlar biraz daha farklı bende ki 110 hp çok sesli sarsıntılı şanzımanı kısa hemen hemen 220 de bitiyor 5. vites şehir içi tüketim makul ama şehir dışı şanzımandan dolayı yüksek hızlarda seyredince biraz fazla pd 130-150 ler 6 ileri bora leon golf passat ibiza fabia octavia toledo da mevcut
şu araba
Connecting site...
pd mi daha doğrusu mk4 lerde pd motor var mı? ek olarak 20-30 bin arasında pd motorlu hangi araçlar var ?
tuzemen o linkteki araç pd değil ama pd olanları var tabiki
teşekkürler abi pd olup olmadığını nasıl anlarız 105 130 150 olanlar mı pd oluyor sadece 90 110 luklar farklı motor mu?
pd ler 130- 150-160 olanlar benım bildiğim kadrıyla serdr daha iyi bilir. diğerleri sanırsam vp idi
Niye 2.0 lara bu 1.9 lar gibi proje yapılmıyor? dahamı zayıf