yaşla ne alakası var olm gazlayan her yaşta gazlar ahahaha :D:D büyük turbon yok diye hep bunlar
Printable View
Yok gazlarimda zevki masraflardan elimden geldigince kaciyorum:D
Amin onurcum.yavas yavas hazirlik yapiyoruz annem kziyo biran once evlen git diyo istenmiyorum evde :D
iyi muhabbetler arkadaşlar!1.9TDİ aracımı sırasıyla ufak tefek bakıma sokuyorum.önce turbo revizyonu ve kat iptali yaptırdım.sonra baskı balata,carbon clean yaptırdım.şimdi sıra emme manifolt temizliğinde.yaklaşık 1 yıl önce egr'yi temizlettiğimde emme borularının da katran içinde olduğunu gördüm ama o an zamanım yoktu kapattırdım motoru.egr'den o kadar kurum çıkarmamıza rağmen çekişte pek bir fark hissedememiştim.acaba emme manifoldunu temizletirsem fark görebilir miyim?aracım 181000 km'de bu arada.nasipse bu hafta sonu yaptıracağım.egr'yi de iptal ettirmeyi düşünüyordum ama usta bu modellerde sorun olabileceğini söyledi.manifolt contası iyiyse değişmeyiz dedi.sizce kesin değişmesi gerekir mi?temizleme fiyatı olarak da 70 tl fiyat aldım.sizce normal mi?teşekkürler...
kapı kolunu arıyorum arkadaşlar yardımcı olabilecek varmıdır.?
http://i.hizliresim.com/x9zQRk.jpg
Arkadaşlar aracım ibiza sport 1.9tdı.. Aracımın üzerinde coilover var fakat konfor yönünden hoşuma gitmedi.. Yay'a geçiş yapabilirim.. Özellikle 3.5 luk tercihim çünkü aracın biraz esnemesini istiyorum.. (Hergün 100 km lik yol yoruyor) sizin tavsiye edebileceğiniz marka model varmıdır..
Birde aracımda 17inç jant ve 40 yanak lastik var.. Bunu 45 e çıkarsak konfora kavuşurmuyum..
Çevresinde ibiza pd 130 veya 160 aracını satmayı düşünen varsa pm atarsa sevinirim tekrar dizele dönelim nasipse .
bi pm debiz alalım
beyler 2004 passat 1.9 tdı lar nasıldır ? özelliklede şehir içi yakıt tüketimi nasıldır
30-35 yeni zamlarla zor.benim yakit genel ortalamam 7.5 lt.cokta trafige girmem ama sehir ici bu yakiyor.
b5 99 model 1.9 tdi passat 180 binde ve orginal sizce yakıtı nasıl olur .alma arefesindeyiz.
Ayni motor passatla benim arabaminki. Sehir ici 6,5 i gecemezsin sehir disi 4,5 yakar 120-130 km hizla.
1.9 tdi 90 hp 105 hp ve 130 hp arasındaki farklılıklar nelerdir ? yardımcı olabilir misiniz