Connecting site... fatih golf düşünür isen bir bak istersen bu araca bir tanede izmirde 110 luk var onun fiyatı daha uygun Connecting site... izmirdekide bu
Printable View
Connecting site... fatih golf düşünür isen bir bak istersen bu araca bir tanede izmirde 110 luk var onun fiyatı daha uygun Connecting site... izmirdekide bu
Abi ben pd ariyorum golf 4 ler cok hosuma gitmiyor. Bora ve toledo oncelikle bakalim 15 gune kadar bulamazsam ve diger sayfadaki arac satilmazsa gidip bakicam ona bir
arkadaşlar sonunda pd130u aldım kartal civarında oturuyorum
bu pd'lerden anlayan usta varmı bu civarda; motor durumu, turbonun durumu, cooler'ın, enjektörlerin durumunu vs. vs. kontol edecek gerekirse değişimini bakımını yapacak iyi bi usta usta arıyorum
Ben pendikte oturuyorum ustamda burda iyi ustadir kardesimin eski calistigi servis. Karci oto ucevler de.yusuf usta var kadir gonderdi dersen yardimci olur dukkan yogunluguna gore.
Pazar kapali.pd130.kullanici olarak bende sunlari soyliyim.enjektorlerin net durumu ve turbonun net durumu sokulmeden anlasilmaz.pcye baglanir enjektor degerleri kontrol edilir turbo icinde otme vs yoksa cekistede sorun yoksa sokturmeye degmez. Diger seyler on takimdi bilmem neydi hepsini yusuf soyler.sen passatci kadirin selami var dersin.uzun boylu zayif ama gobekli gozluklu arkadas.iscilik fiyatlari sanayide dukkana oranla birazcik yuksek olabilir onunda sebebi orasi servis mantigi ile calisiyor herseyin kaydi tutuluyor vs
şimdilik arabanın sorunlarını döksün yeter bana arabada ne olduğunu bilelim en kısa zamanda hepsini yaptırırz
ara sıra basıyoruz kör topal gitmeyelim :)
Oyle tabi trigerdi vs vs cikar hepsi
Bende yarin ferdi abinin leona bakmaya gidicem hayirlisi bakalim :)
Pd130 bora guzeldir hayirli oksun dostum. Enjektor degerleri makinede anlasilir. Turbo ise pek belli etmeyrbiliyor km durumuna gore degisir otmesi kotu durumda olduğunu da gostermez balans yapmis olabilir filtreden gelen ufakta olsa parclar zamanla balansi arttiriyor onemli olan milin asinmamis olmasi zamaninda bakim yapilmasi cok cok onemli. Kafam rahat olsun derseniz turbo gobegini sifir alip takin sifir sekilde binin
abi genel kontrol yapalımda ileride daha büyük dert açmasın almancı amcadan aldık aracı 2011 den beri yapılan bakımların listesi elimde ama turboyla ilgili bi bakım yok makinaya bağlayalım enjektörleri görelim kompresyon testine sokalım bi kaç arkadaş turboda üfleme yok dedi ama ustası bi görsün şanzımana bi bakılsın cooler'da hortumlarda borularda kaçırma varmı vs vs
bu arada KM 160K
kardeşim inş anlaşırsınız benim adımı ver forumdan olduğunu söyle bastır biraz
borayı almaya beraber gittiğim bi arkadaşım vardı arabasından soğudu resmen (1.4 cordoba 75lik) şu an satıyo satarsa ciddi düşünüyodu leonu artık kime niyet kime kısmet
Bora almak istiyorum ama kesinlikle bora ve dizel olucak ayrıca modifiye de edicem fakat 16.000 tl param var bu paraya da yalnızca 110 luk tdi lar oluyor
öğrendiğim kadarıyla da bu motor modifiyeye pek uygun değil daha önce işlem yapanlar var mı ? Ne kadar güç elde edilebilir ? Maliyet ne civarda olur Başka araç mı baksam ? Pd bulabilirsem 250 hp ye kadar bi güç düşünüyordum fakat bunda ne olur hiç bilmiyorum
İki gün önce şahin doğan bakarken şimdi bunlara takılıyorum :D
Bulamazsin o paralara bora bosuna bakma :)
aracı alırsın, alamazsın diyen olmaz kesinlikle.
Önemlisi, aracı aldıktan sonra yapabileceğin bakım masrafları olucaktır.
16'lık araç, bir çok yönden (-) durumdadır. Turbo, enjektör, motor durumu araçların iyi baktırılmalıdır. bu fiyatlardaki BORA'lar için diyorum :)
yürüyen aksam, kaporta durumu, kaza durumları bakılıp alınmalı.
birde, daha önceki bakım durumu ? ..
16'lık BORA yerine alternatif araçlar bakılmalı diye düşünüyorum.