2.0 bitdi ile oynayan oldu mu ?
Dün amarok 2.0 bitdi aldım altlar biraz ölü nasıl canlanır
Jetta ve golflerin 2008 e kadar bkd kodlu pd motoru vardır 2008. den sonra cr. Motor sağlamdır yurtdışında çok örnekleri var, ama kendi turbosu çok da sağlam değil mutlaka ötme yapıyor. Yüklemeyi düşünüyorsanız Mutlaka manuel alın. dsg kavraması 430 nm torktan sonra kaçırdığı için 220 bg in üstüne çıkmak sıkıntılı . çok keyifli güzel araçlardır tavsiye ederim
Arkadaslar Merhabalar
Aracım 1.9 Golf 5.daha önce de yazdım sanırım üst devirlerde gazı bırakınca yada yüksek devirde vites değiştirince turbo dan ses geliyordu.gidiste pek bi sıkıntı yoktu.
Daha sonra yine önceki sayfalarda yazmıştım dik bir rampa çıkarken 3 devirde kesme yaptı birkaç defa.bilgisayarda turbo arizasi çıktı.
Son 15 gündür araba çok hantal artık gitmiyor resmen.turbo iyice su koyverdi muhtemelen.simdi yakın zamanda detaylı bir bakıma girecek araç.
-turbo revizyon veyahut değişecek
-egr temizliği, muhtemelen iptal ettiririm
-emme kurum temizliği yapılacak işlemler.
Bakılmasını önerdiğiniz başka bişey var mı? Birde turbo değişimine gidersek Orj turbo Dan mı Devam edeyim yoksa muadili başka bişey mi takayim? Araç dsg bu arada yazılım vs şuanda yok.km 210 bin civarı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...80524079/detay
bu arac hakkında bilgisi olan varmı almayı düşünüyorum
Mk2 leon 1.9 dizeller pd degil herhalde yaniliyor muyum? Pd kadar olmasada yinede saglam midir turbo cooler buyutme hard yazilim sonrasi motor icine girmeye gerek var mi?
Hatta şöyle diyim Golf 5 1.9 TDi PD105 6 ileri bir tek, Leon da A3 te 5 ileri manuel şanzımanlarda.
Motor içine girmeye gerek yok abartılı güç istenmedikten sonra..
5 ileri 220 de bitiyor otobanda 140tan sonra ugultu yapiyor. Eski arabami sirf bu yuzden satip 6 ilerisini aldim.
bu arada pd130 larin 4. Vitesi kacta bitiyor. Benim oranlarim cupraya cok benziyor 4.vites 180?
Pd150 6 ileri orani da kisa
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
6 da 2200 devirde 120 yapiyor. Ama 4 ve 5 kisa gibi sanki.
Bana pd130 un 4te max kac yaptigini soyleyecek biri var mi? Sanziman koduna bakip yaziyorum hemen simdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)