User Tag List

Sayfa 216/241 İlkİlk ... 116166206214215216217218226 ... SonSon
4576 sonuçtan 4.086 ile 4.104 arası

Konu: Vag 1.9 tdı

denizz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki linkteki araçlar nasıl sence?
    Fabia rs guzel
    zaten pek secenek de yok secim icin. Araclar hakkinda pek bilgim yok. Adanada arkadasimin aracida satilikdaydi kaldirmismi bilmiyor gayet temiz ve km az orj. Kisa cupra sanzumanida var. Emsallerine gore guzel yuruyor. Satilikda ise tavsiye ederim kesinlikle.

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eren G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu 1.9tdi konusu biliyorum ama benim yavru pd80 1.4 tdi icin de sizden gorus almak istedim . Amacim turboya ellemeden pal vs buyutmeden alabilecegim en saglikli gucu almak istiyorum. Bnv kodlu motor var uzerinde makyajli kasalarda olan revize edilmis 80 hplik motor. Eger saglikli bir sekilde 120-130hp alabilirsem bana hayli hayli yetecek. Duman vs problem degil ama arabami gunluk 50 60 km civari kullaniyorum iki ayda bir uzun yola cikiyorum. Ankarada kime gideyim kime guveneyim bilemiyorum. Bu motorla ugrasmis arkadaslar var mi aramizda ya da ankarada tecrubeli garaj ?
    aracın zıy plaka olan mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eren G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu 1.9tdi konusu biliyorum ama benim yavru pd80 1.4 tdi icin de sizden gorus almak istedim . Amacim turboya ellemeden pal vs buyutmeden alabilecegim en saglikli gucu almak istiyorum. Bnv kodlu motor var uzerinde makyajli kasalarda olan revize edilmis 80 hplik motor. Eger saglikli bir sekilde 120-130hp alabilirsem bana hayli hayli yetecek. Duman vs problem degil ama arabami gunluk 50 60 km civari kullaniyorum iki ayda bir uzun yola cikiyorum. Ankarada kime gideyim kime guveneyim bilemiyorum. Bu motorla ugrasmis arkadaslar var mi aramizda ya da ankarada tecrubeli garaj ?
    Aracım 1.4 tdı 80hp fabia.Sadece yazılım var.Tahmini 100-110hp arası.Öncekiyle gidişi çok değişti.Hiç tutunamadığım araçlarla bir gidiyorum ve sürmesi çok daha keyifli.Benim yazılımda bir miktar daha açma payı var.Eğer açarsam 118-120hp arası olur dendi.120hp üstü bencede zor.Ama bu hali bile keyifli.Tavsiye ederim, ben boosterperformance ta yaptırmıştım yazılımı.Bu arada bende günlük 50-60 km yol yapıyorum, araçta duman falan hiç bişey yok orj gibi.

ibr@him - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracım 1.4 tdı 80hp fabia.Sadece yazılım var.Tahmini 100-110hp arası.Öncekiyle gidişi çok değişti.Hiç tutunamadığım araçlarla bir gidiyorum ve sürmesi çok daha keyifli.Benim yazılımda bir miktar daha açma payı var.Eğer açarsam 118-120hp arası olur dendi.120hp üstü bencede zor.Ama bu hali bile keyifli.Tavsiye ederim, ben boosterperformance ta yaptırmıştım yazılımı.Bu arada bende günlük 50-60 km yol yapıyorum, araçta duman falan hiç bişey yok orj gibi.
    115Hp sonrası baskı kaçırıyor.
    Bende 1.4TDI AMF motora yazılım yaptırmıştım.110Hp dyno verisi vardı ve 255Nm torka çıkmıştı.

ibr@him - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar PD150 ile ilgili bir sorunum var.

Sabah çalıştırıyorum ve 5 dk bekliyorum sonra hareket ediyorum.
    Geçtiğimiz gün yine böyle iken bir setten geçtim 2. vitese attım ve gaza abandım,tam turbo nun bastığı devirlerde araba teklemeye başladı.
    Gazdan ayağımı çektim rolanti de sekteleyerek çalışıyordu.Stop edip tekrar çalıştırdım problem düzeldi.
    Motor iyice ısınınca tekrar denedim yapmadı.

Sizce sorun ne olabilir.??

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynısı bana oldu işte, herkes avansdan dolayı olduğunu söyledi. makinaya bağladım gerçekten avansmış. bu arada pompanın avans için bir toleransı var o sınırlar içindeyse kendi düzeltiyor avansı değilse kayıyor. aynı durum başıma geldiği için biliyorum, artık motor soğukken basmıyorum.
    turbocuk istiyoruz

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler nacızane fıkrım arabanın sırf motorundan sebep kac yasında araclara o kadar para vermeyın.Bır suru pd ye bındım ındım sahıbı oldum saglam araba az yakıyor ıyı gıdıyor ama gereksız paralar.34 bın tl yazılmıs 200 bınde fabia a o paraya neredeyse boyasız 207 rc var.

@İbrahim dizel bütün arabalar belırlı bır motor ısıs gorene kadar avanslı calısıyor.zaten sogukken aracın gaz tepkısı veyahut gıdısı cok daha ıyı durumda su sıcaklıgı 90 dereceye gore.
    DynoDynamics in Ecutuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibr@him Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    115Hp sonrası baskı kaçırıyor.
    Bende 1.4TDI AMF motora yazılım yaptırmıştım.110Hp dyno verisi vardı ve 255Nm torka çıkmıştı.
    Doğrudur, benim baskı şimdide kaçırıyor zaten yaptırmam gerek.

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler nacızane fıkrım arabanın sırf motorundan sebep kac yasında araclara o kadar para vermeyın.Bır suru pd ye bındım ındım sahıbı oldum saglam araba az yakıyor ıyı gıdıyor ama gereksız paralar.34 bın tl yazılmıs 200 bınde fabia a o paraya neredeyse boyasız 207 rc var.

@İbrahim dizel bütün arabalar belırlı bır motor ısıs gorene kadar avanslı calısıyor.zaten sogukken aracın gaz tepkısı veyahut gıdısı cok daha ıyı durumda su sıcaklıgı 90 dereceye gore.
    Sizin araçta o rakamlardan satılık değilmiydi ?

1.7 Corsaların 20 li rakamlara satıldığı günlerde pdlerin 30 a bile ucuz olduğunu düşünüyorum.

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuzk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin araçta o rakamlardan satılık değilmiydi ?

1.7 Corsaların 20 li rakamlara satıldığı günlerde pdlerin 30 a bile ucuz olduğunu düşünüyorum.
    Benım arabam 30 bın tl ye ılanda ıdı bıraz pazarlıkla daha asagısına verdım.Orjınal 170 bınde ve motoru sıfır ve de coiloverınden tut bushinglerı slick lasıtıg ve krankta 300 hp sı ıle gıttı.Bence standart pd130 a 30 bın vermek parayı cope atmaktan baska bırsey degıl.Arabalar modellı olsa oda neyse ama ortalama 10 yasında arabadan bahsedıyoruz..
    DynoDynamics in Ecutuned

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stock pd130 a 30 bin vermek bencede sacma tuning isin icine girdigi zaman evdeki hesap carsiya uymuyor malesef

denizz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibr@him Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar PD150 ile ilgili bir sorunum var.

Sabah çalıştırıyorum ve 5 dk bekliyorum sonra hareket ediyorum.
    Geçtiğimiz gün yine böyle iken bir setten geçtim 2. vitese attım ve gaza abandım,tam turbo nun bastığı devirlerde araba teklemeye başladı.
    Gazdan ayağımı çektim rolanti de sekteleyerek çalışıyordu.Stop edip tekrar çalıştırdım problem düzeldi.
    Motor iyice ısınınca tekrar denedim yapmadı.

Sizce sorun ne olabilir.??
    Sana dedigim gibi ibrahim abi avans o. Vnt sistem sogukkrn nazli calsiyor. Bendede o problem oldu bi kac defa. Motor isindiginda boylr bi problemle karsilasmadim. Turbonun eski olusuda etkiliyor. Vnt ler doluyor. Aslinda guclu bi wg koymak lazim kurum sokmesi icin ama hali hazirdaki n75 ile kullanamayiz. Sistem basinci lazim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sabah arabayi bi kac marstan sonra calistirdim yurudum yine fena sekilde stop edecekmiscesine avans vuruntusu vardi halbu ki az isittim evin onunde. Carsida kaldim stop etti 3 4 dakika ugrastiktan sonra zorla calistirdim. Simdi bu isitma bujilerinin calistiktan sonra bi islevi kalmiyor sanirim. Kafami karistiran arabam calistiktan sonra neden stop ediyor?
    Enjektorlerden supheleniyorum daha once basina benzer durum gelen oldu mu? Cok canim skildi memeler iseme mi yapiyor acaba? Yorum nedir sakirti var arabada. Isindiktan sonra gayet normal. Kisin boyle oldu araba, yazin hersey normaldi. Duman vs yok arkasinda

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mazotu depoya geri kaçırıyor, kapağın içindeki mazotu kullanıp stop ediyor motor, bidaha depodan mazot gelip kapağa dolana kadar marşa basıyorsun..

küçük bi çekvalf çözer işini
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mazotu depoya geri kaçırıyor, kapağın içindeki mazotu kullanıp stop ediyor motor, bidaha depodan mazot gelip kapağa dolana kadar marşa basıyorsun..

küçük bi çekvalf çözer işini
    Depo icinde pompa yok diye biliyorum mehmet abi.
    Vuruntu sonrasi stop ediyor arabam yuruyudukten sonra.
    Lakir lakir vuruyor o kadar olmamasi lazim diye dusunuyorum ben baska yerlerde ariyorum problemi ve cok can skici.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Depo icinde pompa yok diye biliyorum mehmet abi.
    Vuruntu sonrasi stop ediyor arabam yuruyudukten sonra.
    Lakir lakir vuruyor o kadar olmamasi lazim diye dusunuyorum ben baska yerlerde ariyorum problemi ve cok can skici.
    Pompalar motorda, mazot motordan depoy ageri kaçıyor.

mazotun arkası gelmeyince hava yapıyor dengesiz çalışıp stop ediyor.. filtre motor arasındaki mazot botularını şeffaflaştırırsan ordaki mazot hareketini takip edebilirisin..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Filtreden cikan hortumlar seffaf eski sahibi o sekilde yaptirmis.
    Yarin aklimda takip eder konuya yazarim tesekkurler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Filtreden cikan hortumlar seffaf eski sahibi o sekilde yaptirmis.
    Yarin aklimda takip eder konuya yazarim tesekkurler.

böyle bişeyde kullanabilirsin. Vak Vak pompa derler, hem çekvalf görevi görür geri kaçırmayı keser hemde elle pompalar dakikalarca marşa basmadan havasını alır çalıştırırsın..

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben acikcasi yazilim dp egr iptali egsoz vs de dusunuyorum sadece heves almak icin. Duman olmasi beni rahatsiz etmez acikcasi. Benim icin 125-135 arasi olsa keyifli olur. Sizin araciniz bnv motorlu degil mi ?

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın zıy plaka olan mı?
    Benim plakam 35 MNY 22 daha cok gop kucukesat tarafindayim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)