yukcell88 Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar, yıllarca takipten sonra buraya mesaj yazmak da kısmet oldu :)
2000 Toledo 1.9 TDI AHF 110bg'lik motor üzerine el yapımı downpipe, düz boru (kat iptali) + Paşaoğlu Yazılım uygulanmış, aracın 140 bg 329 N.m tork dyno verisi var. Fakat bu işlem sonrasında da manifold ve boğaz kelebeği temizliği yapılmış(kurum fazla imiş, fotoları mevcut), yazılımda güncelleme yapılmamış.
Durum şu ki, günlerdir AHF uprade'lere bakıyorum.
.216 nozzle tak diyenler var, Darkside Developments'a baktığımda HFLO-X Race DLC nozzle'ları var, hazır el vurmuşken .240 mı alsam diyorum? AHF'lerde 11 mm pompa var diye yazılıyor, (90lık motorlarda 10mm imiş).
Üzerinde hangi turbo var bilmiyorum, açıkçası göremeyeceğimi düşündüğümden koruma kapağını bile açmadım. vnt15 diye tahmin ediyorum.
Şu hali yetmiyor mu derseniz, atmosferik leon'dan geçtim, gayet keyifli, bir de sıkıştırınca duman atmasa keşke derim. Ama bu işin sonu da yok, olmuşken 170-180 bg bandına çıkmak isterim. Peki attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değecek mi? Yani sizden talebim; aracımın şu halini göz önünde bulundurarak 170-180 bg bandına nasıl çıkabilirim onu bana öğretmenizdir. Nozzle değişimi illa ki ister, turbo değişimi şart mı? Şart ise ne ile değiştirmeliyim, nerden temin edebilirim? Araçta fiber cupra tampon var, yani SMIC önü signo tampona göre daha açık, FMIC intercooler'a geçmek gerekir mi o güçler için?
PS: Daha önce yine tech'de okuduğum kadarıyla 110 luk vp motorlar için T4 2.5 tdi enjektörü öneriliyor idi, İstanbul'da bir usta da Volt enjektörü tak der. Bunlar .216 mı? Yoksa daha mı büyük?
@tdipower Hocam bu t4 enjektörü mevzusu sanırım sizin bir yazınızda idi, elimde var demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.