DP sonrası alt devirler 18 takmışsın gibi olacak :(
Ama üstte patlama :)
Printable View
kamer merkeze yazık olcak haberin olsun baban da artık sardı bu işe bırak bırazda o ilgilensın sen kafanı dagıt bıraz
basına gelen kım var baska kamer
Vagci arkadaslarim bisi sorucam.1.9 tdi passatimla Stok..mondeo 2.0 , 2.0tdci , passat 2.0tdi 2.0fsi , merso c,e 200 kompresor hariç bunlarla denemelerimde sonuc sizce ne olur.
Mersoyu gecerim geliyor mondeo ile passatin sonucu cok merak ediyorum.hatta pendik tarafi bu araclardan olan denk gelirse guzel olur:)
kadir sen bence en azından yazılım yap öyle dene :D
Sana tesekkur ediyorum sadece cok karamsarsin:D para yok yazilimda yok yazilim olsa kompresorle deniyim derim dimi aaa:D simdi yazilimsiz kimlerle yururuz merak ediyorum.gecen 2.0tdi denk geldi kafa kafa gittik ama deneyelim diye basmadik tanimadigim kisiyle oyuzden roll yapmak lazm:D
Serdar ins baska yuklu 1.9tdi gecer senide sende bida yuklemek zoruda kalirsin bnd sana yazilim yap dicem:D
140 bg bendende agir olmalari lazim yeni kasayi bilmemde bi onceki kasa mondeo ole olmasi lazim. Benzinlisi arkadasimda var onla denicem en kisa zamanda
denememi var :D
Kafama gore blursam denerim tabi zevkine
Ama serdar denetmiyor chiplemeden:D
kadir bul buluştur o arabaya bir chip yap. chipsiz geçen günlerine lanet edeceksin :D
Kafami kurcalama benim ya alicagim maasla farkli seyler dusunuyodum:D megane barbaros ciplemisti bunu nereye yaptiricam oda kafami kurcaliyor:)