ben iptal etdim valf i aynı aynı degısen yok
Printable View
ya unutmusken soyleyım TORK sadece koltuğun altında hissettiğiniz güçtür Tork yerine elimizde beygir gücü eğrisi varsa başka bir şey bilmemize gerek yoktur.
ben bu kadar bılıyorum sız torkla ugrasın ben sızın torku hesapladım bu cıktı
İstanbuldaki dizeller buluşup denemeler yapalım biraz mami makinen hariç herkezle istenilen devirde istenilen viteste denerim mami makinenle denersem üç boy önden basarım ;) (eşit basmış sayılırız)
dizel araç ne var sizde ???
o zaman polo cup ise sizi mami abiyle denemeye ikna edeyim :D
emre şu adresini bidaha mesaj at yaa cepten mesajları silmiştim geçen :D:D kargoya gidince çat çat yazalım :D
insan pm atar ya :D
haaaaaaaaaaaaaaaaayt :D yaw serdar abi isim kullanma :D
Mehmet Gazihan yazilimdan snr arac baya fark etttii.. 206 gti ile aramda 3 boy wardi suan kalmadi videolar bolumunde oncesi sonrasi ekliucez saglikli deneme ustlerde belki durumlar degise bilir..
Cok sukur istedigim kivama geldi downpipe ve egzosdan snr daha iyi olucak insallah.. :D
aynen douş ıyı ıfade ettın
esef abıye soledım baktık hatta dukkanda ,ankarada bı yerı aradı prız dırek bılyası dedıler passatlarda olmus bı kac defa.sıteden bırı de bosuna ugrasma prız dırek bılyası dedı ama ıste babam laf anlamıyor.tutturdu usta valf ten.lafınıda yıyemıor heralde :D bugun gene goturdu babam valfı ıptal edıcekler.
kamer senin başına gelenlerde pişmiş tavuğun başına gelmiyor ya.bisiklet alsan ondada problem çıkar kesin :) bizde bu gudubetlik olduktan sonra :)