anti vag geliyo :D
Printable View
anti vag geliyo :D
antivag yapıyor palleri büyütülmüş turbonu yesinler :D:D
http://img217.imageshack.us/img217/7048/31012011578.jpg
emre yarın kargon geliyo :D
adam buyuk turboya gectı bız stok takılıyoruz yaa:D serdar bu turbo kac bg ye kadar stabil?
işte geliyo aradığım kan bekliyorum panpaaaaaaaaaaaaa :D
bunun palleride büyütülmüşmü :D
en büyüüüüünden :D
bılmedıgımden soruyorum sımdı ben bunu taksam yazılımsız araba doldurmaz sanırım.hdi sahıbı arkadas 1.4 ıle bunu nasıl doldurucaksın aydınlanmak ıstıyorum :D
doluyo kadir valla :D ama yazılımsız tabiki yürümez araban yazılım cooler egzoz olmadan verim alamazsın takıp da
İyiymis arkadasa hayirli olsun aya cikma video atar ins:D
Bide serdar bizim turbo sifiri 1300 tl normalmi bu fiyat biyere sormustum merak edip
1.300 tl revizyonlu turbodur büyük ihtimalle :) normalimsi bir fiyat
bu turbo güzel dolar benim hdi da :)
kadir o muhtemelen sıfır ama dandik çin malı falandır o fiyata sıfır yok :)
Valla parcaciya sordum sifiri nekadar diye ole dedi ama hic motor kodundan bakmadi angut:D zaten ole bisi basima gelirse cikma 2.0tdi turbosu ayarlariz:D
arabanın kıymetini bilmiyosun yüklesen biraz ne kadar keyifli olur :)
Maddiyat yoksa megana yaptirdigim gibi direk bunuda ciplerdim ama senn gibi cooler egzos zor is arac pederle ortak skinti yasarim laflari sinir ediyor beni pederle ortak araba olmaz anladim:)
Ben isten ciktim 6 ay egitimdeydim 2 ay oldu baslayali anladin sen beni serdarcim
anladım çok iyi anlıyorum :) hayırlısı o zaman istediğin gün yükleyebileceğn bi alt yapısı var en azından öyle düşün
Kredisini bitireyim bana kalsin arac ozaman biraz bisiler yapmak isterim ama suan chip deglde kafamda yay var bir kac aya 3.5cm diyorum bu seferde biraz gorsellikten basliyim:) arac yuksek geliyor bana cunku
yay almaaa biriktir bence çiplersin daha iyi :)