Duzeltme ekledim oraya yazdim sebebini:)
Serdar ist gelmiyomusun sen:))
Printable View
orjinali çok yüksek bende yere basınca kaderi değişmişti arabanın :)
vogtland al konfor için iyi olur :) 3.5 la hiçbiyere sürtmezsin merak etme
Voglanti konfor olarak hic duymamistm hem eibach yumusak diyolar bizim arabalarida biliyosun bazen sert bazen otobus gibi:D
bende koni var :D sert deme bana çukur görünce ağlamak istiyorum :D:D
Yukarda ist nezaman geliyosun yazdim bobrek tasim olursa ise yarar:D
Ankarayi unuttum ama ist yollari resmen yollari yapanlar burdan araba gecince bana sovsun demisler yani.rezalet duz yol bile rezalet.bende agliyorum arabaya acidigimdan.bi yolda 10 metrede bir kanalizasyonmu olur bide yan yana iki tane zaten iki serit neyse tekrar sovmek istemiyorum:D
şu ara işler çok yoğun ama gelicem en yakın zamanda :) gelirsem zaten haber veririm yazarım foruma
Gorusuruz ins:) arabanla gel:D
Gecen vitrs topuzunu sordum soyulmus diye kac para deselwr inanirsiniz 570 tl cektiler:D
emre durumum şu anda tamamen bir belirsizlik içerisinde. bir kaç gün düşünmem gereken durumlar var. ondan sonra bakacaz önümüze.
Arkadaslar seat servıslerınde kampnya war perıyodık bakım 150 tl
Costrol 5/30
Yag f
Hava f
Edit:Polen f
Rutın kontroller..
Bılgınıze ben randvumu aldım frenlerımıde orjınal almıstım onlarda takılacak Bakalım nasıl olcal fren kondısyonu.
7 bınde bır yag bakımını yaptıryorum orjnalde 15 bınde bır sız ne sıklıkla degısyrosunuz??
7 bin civarı değişiyorum bende
8-9 bin suana kadar 10 bin beklemedim.filtreyide 5 binde bir
tubo büyütecek olan varmı ya :D
Polen filitreside var içinde bakımın banada mesaj geldi ama başka yerlerden yine tırtırklarlar anitifiriz ekledik cam suyu silecek cart curt 300 e gelir o bakım gibime geliyor :) ben 5000 de bir değiştiriyorum 5/30 kullanırken oil temp 220 f dereceleri görüyordu 0 40 a geçiş yaptım 195 çok sıkıştırırsam 200 F derece oluyor.