sevinirim cahit. bi ilgilen de uygunsa alalım onu.
Printable View
kardeş bı daha bu turboyu yaptırmam ya.istedıgın kadar guzel yapsınlar 2 basmada gene ötüyor.yaptırdım en ufak ses yoku tymula bascına bı bakalım dedık 2 3 4 yaptım sonra bıd aha 2 3 4 5 yaptım petrolde durduk bı baktım basladı ufak ufak uguldamaya sacımı basımı yolacam artık.
tamırsız cupra turbosu olsa uyguna alırım belki:(
Yasın aynı malzemler ıle yapmıyorlarmı? onlarında kalıte kalıtemı?
Bu arada Kamer gecmıs olsunn...Trajı komık adamsın wallahı
Nereye gonderdin soylede herkes faydalansin:)
Yok ben sadece bostanci kuzey turboyu duydum iyi diye
cahit bulamadı cooler ı galiba :D
bostancı imamoğğluda çok iyidir :) adanada olmaz o iş sanki :)
bostancıyı duymadım ama mutlaka iyidir tabi siz öyle diyorsanız. adanada turbo ile ilgili yeterli ekipman ve tamirci yok malesef. benzinli turbolarını sorunsuz hallediyorlar ama dizelde sorun yaşıyoruz.
dizeldeki sorunda genelde hep yüksek basınca maruz kaldığındasn oluyo benzinlilerde basınçlar çok düşük olduğundan sorun çıkartmıyo :)
sorun sadece yüksek basınç değil.burda defalarca yaptırdım turbomu ve yüksek basınç da basmadım daha doğrusu basamadım. duman olayından dolayı vnt ler kurum bağlıyor ve kilitleniyor.wg açmıyor.turboyu açıyorsun temizletiyorsun geri kapatıyorsun düzeliyor sonra iki sıkıyorsun hop yine kilitleniyor. bunu istanbulda çok daha farklı ve güzel yöntemlerle temizliyorlar ve uzun süre kurum derdin olmuyor. burda o imkan yok işte malesef :(
senın turbocu umranıyedeymiş hiç duymadım valla orda sanayiye gtmişliğim varda.ordada general turboyu biliyorum.ama sizin gibi stok dışı güçlerde turbolarda ne iş yaparlar bilmiyorum tabi oyuzden kimseye burda tavsiye edemem.ama ilgileniyordu general turbo para göz değildi.ama allah turbocuya düşürmesin tabi ötmelerden falan :D bizimkide azcuk ötüyor ustamız sorun yok dedi.nezaman patlarsa götürücem artık kuzeyemi verir imamoğlunamı bilemem:) bu arada 1 sene önce tamir takımı 300 tl idi şimdi ne durumda:)