ben kışa kadar bir miktar para hazır edip almayı düşünüyorum ilk hedefim yazılım kat iptali egr vs 2 aşamada daha büyük turbo intercoller 3. aşamada allah nasip ederse kapak açıp piston vs derken hoop 400 kusur hp :D ama 3. aşama 3 4 seneyi bulur
Printable View
ben kışa kadar bir miktar para hazır edip almayı düşünüyorum ilk hedefim yazılım kat iptali egr vs 2 aşamada daha büyük turbo intercoller 3. aşamada allah nasip ederse kapak açıp piston vs derken hoop 400 kusur hp :D ama 3. aşama 3 4 seneyi bulur
nossuz 400 + zor, ciddi anlamda maliyet gerektiriyor diyim :)
bunlar işin hayalde kalacak olan kısmı tabi ki 200 - 250 hp yeterde artar bile ayrıca tdi+nos=vicki butler-henderson :)
VW Golf 3 TDI Nitro - YouTube
1.9 tdı caddy ı yuklemek ıçin neler yapmak gerekır??????
aynı şeyler.. biraz gerilere dönün diyeceğim ama bu sayfada bile reçete var :)
Levent yaz yaz bıtmez kı bir sonrakı sayfada bir daha yazarsın.
Her şey para çokomel :)
Mantıklı olanlar gtb2260, cooler, debriyaj - üstü istenirse enjektör, egzantrik - daha üstü istenirse 2.0-2.1 stroke yapılabilir.. :D
egzoz ve yazılımsal olayları saymıyorum bile ama çoğu kullanıcıyı gtb2260, cooler, yazılım, debriyaj, w/m inj tatmin eder diyeyim :D
Aracınızla aynı tipte olup updatelenmiş araçları incelemek yeterli sayfaya ilk msjımı yazdığımda çok bir şey bilmiyordum ama şuan en azından piyasada alabileceğim dizel araçlar , motor tipleri aynı motor tiplerini kullanan modeller ve farklı motor tiplerine yapılabilinecek uygulamaları ve bunların takriben kaç hp vereceğini az birazda olsa biliyorum
bu nedenle vakit ayırıp sorularımıza cevap veren agabeylerime çok teşekkür ediyorum
AFN MOTOR İSE tasarladığın araç.
turbo enjektör cooler belki pompa emme vs vs vs yaparsın 200 üstü güç alırsın 450 üstüde tork.
sonrası yine yapılır 300 lere gelinir.
ben şuan afn 110 motorda 236 hp 478 tork aldım. kapak vs hiçbirşey ile oynamadan
Yasin 2260 tamam... 2260 takanlara bir önerim olacak, bes kodlu 1.6 benzınlı motorlarda motor kartelı sogutmalı tıp cıkıyor. Bu araclarda yag sogutucusu olmuyor. Bu kartel bızım tdi lara oluyor. Ekstra sogutma ısteyenlere bu tıp kartel faydalı olur dıye dusunuyorum. Turbo ve kartel konusunda yardım ısteyenler özelden ulasabılır.
Bunun gibi mi ?
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...42621474_n.jpg
Copia de VW Golf IV 1.9 TDI - exhaust (turbo) sound - danielperes.AVI - YouTube
Şu videoda eleman gazı bıraktığında çıkan ses neyin sesi ? Egzozlu dizel kullandım ama böyle ses duymamıştım.(1.6TDCİ)
Bunda duz boru var sanirim turbonun sesi blowoff gbi cikiyor filtrede vardir illaki.
Bendede hersey orjin oldugu halde hafiften gaz birakinca cufluyor boyle:)
Bizim PD150 de de Düz boru+ susturucu var ortada bir adet aynı şekilde ses çıkıyor :)