Yavasssssss
Printable View
Yavasssssss
Tamam abi ben 2de sen 4te anahtar at :)
mansur abime atarım geyikten öteye geçmez. onunla aramızdaki muhabbete dayanarak böyle samimi yazıyorum sadece ;)
Mansur Ağabeyimizle geyik yapma şansını yakalayamayanlar utansın :cool:
Herkese nasip olmaz! :heyoo:
sizin araçlardada iki tanemi fan var?bendekilerden bitanesi araç çalışınca direk çalışıyor diğeri klimayı açınca.dikkat ettim araç fan açınca fan seside geliyor ee ama bu hangi fan oluyor şimdi:) hararet artınca fan açtığında inip bakma şansım olmadı.genelde sakin kullanınca fan açmasına gerek kalmadan gittiğim yere kadar kadar hararet azalmış oluyor oyüzdende hiç bakamadım havalarda soğuk zaten hemen soğuyor.
Ee ama radyator 92 de acmasi gerekmezmoi bu direk calisiyor.yoksa dusuk gucte hep calisiyorda hararet artikca hizlimi donuyor
kadir direk çalışan termikli fan debriyaj sistemi var bünyesinde sürekli döner o ısı belli seviyeye geldiğinde merkezi kitler fanı kuvvetli çevirir. diğer elektrikli olan klima devreye girince çalışır, ayrıca motor suyu sıcaklığı 101 derece ve üzerinde yine o elektrikli fan devreye girer :) ama sağlıklı araçlarda pek devreye girdiğini göremezsin susuz bırakmadıkça
Tesekkurler serdar bende bunun calisma seklini ogrenmek istiyordum.baska hangi aracta boyle sistem var bilmiyorum ama ilk defa denk geldim
bmw merco grubundada bu termik sistemi yaygın hatta nissan 200sx lerde bile görmen mümkün :)
Valla bizde reno ford grubu cok gordugum icin:) mersoya dikkat etmemistim kendinin olmayinca
Bugun kisa bi arkadasimla mk3 2.0 benzinli mondeo ile denedik daha dorusu eve gider ayak basalim dedik fark bekledigimden az oldu iyi kovaladim dorusu:)sanirim kesin farki gormek icin 200 civari basmamiz gerek onuda vakit olurda ancak direk denemek istedigim bir arac degil cunku:) 2.0 dizeli olsa zevkli olur sanirm benzinde devir tutmuyor. 2.0 tdi ariyorum:D
Mercedeslerın ztn motor dondugu anda baslıyor pervane ozellıkle eskı modellerde :)
Eskiden mahalle delikanlisiydi simdiyse klavyee
o zaman satılık ıbıza pd130 :D