Buda düz yolda çekilmiş hali eski sahibinde iken. 2 barda.
Doğu bu normal değil 8 ay kullandım ben bu şekilde dolmamaması lazım şanzıman uzun diyelim en geç 2700 d olsun o turbonun 2.5 barda stabil gitmesi lazım 4850 4900 devire kadar.
Buda düz yolda çekilmiş hali eski sahibinde iken. 2 barda.
Doğu bu normal değil 8 ay kullandım ben bu şekilde dolmamaması lazım şanzıman uzun diyelim en geç 2700 d olsun o turbonun 2.5 barda stabil gitmesi lazım 4850 4900 devire kadar.
sürekli artan bir basınç olması enteresan tabi. belki mehmet ustanın bir uygulaması vardır. şanzıman uzun bi basınca oturup sürekli öyle kalmasın diye yapılmış bişey olabilir belki
dynoda olmasından kaynaklı bir durum olabilir mi peki ?
Detayları ben bılmıyorum bılsem yardmcı olucamda bır kesıklık soz konusu arabada..
Benim rastladıgım sorun Sabit hızda 2100-2500 arası arac ani bacıns yukselmesi algılıyor,mesela devamlı kullndıgım sehır ıcınde 5 vites 90/6 vites 130 gibi ama alttan basıp soluklu 1-2-3-4-5 yukselmede sorun yok gidişi basınc basması peak ve cont iyi.. yarın map ve maf sensorlerını balata spreyı ıle temızlıycem borularımı wesgate tekrar kontrol edicem hayırlısı ile..
Emre'm basınc saatını pist ıcın odunc ıstıyorummm??
Cahit telefondada anlatttım araç basınç istiyor ama basınç geç geldiği için araç sorun var gibi algılayıp zarar vermemek adına kedini korumaya alıyor. Westagete ayarı ve yazılım düzenlemesinden sonra kendin görüceksin nasıl olduğunu. Maf sensörünü yağsız kontak sprey ile temizlersen daha iyi olur son çare balata spreyi kullanBu arada sensör plastik hausing e takılıyken temizleme onun içindeki pislikte sensöre gitmesin vidalarını aç öyle temizle.
Ben balans bozdugunu turbodan bi kurt kopegi ulumasi sesi gelmesiyle anliyorumAlt devirlerde daha turbo yeni devreye girerken baslar o ses. Ben bu sesi duydugumda bakima sokarim turbomu. Mil dagilsa da pervane kirilsa da eger turbonun disi saglamsa ici komple yenilenebiliyor diye biliyorum
1.6 tdi'lar konuyu kıskanıyor , biline !![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Yeni intercooler borularım pek prof degl.. 60 lık borular.. Emiş borularımda ufak sıkıntı mevcut klıpsledım bazı yerlerı ınsallahbır sure ıdare eder,gordugunuz yaglar ise yag buharını basıncla dısarı atıgı sag sola sıcramıs..
40mm eibach yaylar ile arac daha konforlu oldu sertlık ortadan kalktı.. İnsallah amortisorlerim kısa zamanda patlamazz
![]()
farkındayım kardesım ondan ıdareten yapıyorum hersey ust ust geldı ısten cok ızın aldım kovulucam yakından Allahtan emre_ varda ona bırakıyorum o halledıyor arkadaslarıyla..
suan sadece egr gıren bır dırsek warya orjınal onda ufak bır sıkıntı war onu halledircem izin alabılırsım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)