Bende arasta bır ses fark ettım sag onde yarın Erya otomotiv gıdıp gosterecegım bakalım nedenmıs..
ben de bugun birşeyler yaptım ama demeyeyim çünkü sonuçlandıramadım...haftasonuna sonuçlanır gibi görünüyor.
ayrıca kimseden de ricada bulunup birşey istemeyeceğim bunu da öğrenmiş oldum. her işimi kısmetse kendim halledeceğim![]()
yasinim hayırdır kim sıktı canını ? elimizden bişey gelirse yapalım.
cahit deneme yapıyoruz da kadran videom yok. yagmur camur bitsin yaparız bişeyler. 6da 4400 devirlere kadar indi![]()
Bana mı yazdın bilmiyorum ama. Sen kendin demiştin sana para yollayım sen al bana gönder sana yamuk yapmazlar diye
Bana haber vermeden almışsın benim yapabileceğim birşey varmıydı ?
Ki ben alıp sana yollayacak olsaydım yine güvenemeyip sorun olmasın diye doğuşun ustasına gösterip yollayacaktım![]()
Sikmayın arkadaslar canınızı hal olur ama..
Benimde basıma cok gelıyor boyle olaylar.. Oyuzden hep kendım yapmaya calsıyorum ya bozuyorum ya kazıklarınıyorum amaYasin kendi işini sen kadar iyi kimse yapmaz ılgılenmez her ne olursa olsun..
Sozum sana degıldır Oguz bilesin..
bu vw lerin 1.9 motorunda kaç bg olduğunu nerden anlayabiliriz acaba 90 110 130 bg liği varmış sanırım? belki yazıyodur sayfada ama 63 sayfayı takip edemedimayrıca bora mı golf 4 mu yoksa passat b5 mi tercih edersinz dizelde max 20.binlira paraya konu açmadım kirlilik olmasın diye teşekkürler şimdiden..
20 bine tek kırmızının yağ yakanınını bulursunuz ancak![]()
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)