alınır da dizel aracı yürüten torku zaten.
Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Arabasına başka ülke bayrağı yapıştıranlara acaip kıl oluyorum, bilgilerinize arz edilir.. Msg alındı Ozgr Nickli Üyeden Alıntı yaptırda yeşilevlerde çamurluğunu çalsınlar çalsınlar da kına yak
şunlardan birine ne dersiniz??
Fet bence hıc bırını yapma cızık kalsın ya da resım cek boyat.. Bu arda banlandım nedn anlamadım 2 saat snr acıldı gene anlamadım ceza puanımda yok hayır olsun..
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş 190E M104 3.2 24v engine upgrade.. Dr.Ecu Tayfun Gün (Tago)
Var mi turbosu cortlayan
la arabamı özledim arkadaş
yasindamar Nickli Üyeden Alıntı Var mi turbosu cortlayan hala sağlam canavar gibi
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı hala sağlam canavar gibi
douu Nickli Üyeden Alıntı la arabamı özledim arkadaş bakale hayırdır araban nerde ya??
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı hala sağlam canavar gibi he maşallah sağlammış kamer ya bi sorun yok... rolling yapmayı da özlemişim ha
FET Nickli Üyeden Alıntı ....... şunlardan birine ne dersiniz?? hacı çok kötü ya.. :/
-- her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
yasindamar Nickli Üyeden Alıntı he maşallah sağlammış kamer ya bi sorun yok... rolling yapmayı da özlemişim ha aynen kardeş ya bende cok ozlemısım.ayagına saglık.donuste alperenle denedık astra turbo baya bı kolgeyt yaptı bana
GECENİN BONUSU OLSUN Delikli Nane Polo... http://www.youtube.com/watch?v=-Pm7L...8Gg&lf=mh_lolz
yasindamar Nickli Üyeden Alıntı GECENİN BONUSU OLSUN Delikli Nane Polo... Polo TDI ÇatPat - YouTube Turbo typer gibi patpat
chevy_Boy Nickli Üyeden Alıntı alınır da dizel aracı yürüten torku zaten. nasıl alınır, yazılımla öyle bişey mümkün mü? özellikle dsg kullanıcıları için faydalı olurdu.
yasindamar Nickli Üyeden Alıntı GECENİN BONUSU OLSUN Delikli Nane Polo... Polo TDI ÇatPat - YouTube DOKTOR BU NEEEAAAA!!!! süper laaan
FET Nickli Üyeden Alıntı şunlardan birine ne dersiniz?? 23 numara sizin evin halısına benziyor
mechanic Nickli Üyeden Alıntı DOKTOR BU NEEEAAAA!!!! süper laaan memleket dizele hayran kalacak dizeli küçümseyenler olabilir
Murat Ören Nickli Üyeden Alıntı nasıl alınır, yazılımla öyle bişey mümkün mü? özellikle dsg kullanıcıları için faydalı olurdu. arabanda yazılım varmı ? varsa dyno verilerini öğrenebilirmiyim ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları