almadın doush (:
arkadaşlar merakımı mazur görün ama böyle dumanlı chip yapan arkadaşlar ikide bir egzost manifoldunu temizlemek zorunda kalmıyor musunuz?egr'yi söktüğünüzü ve kat iptali yaptığınızı düşünelim peki silindir kapağı kısa sürede kurum bağlamıyor mu.nasıl hallediyorsunuz bu sorunları?iyi muhabbetler...
VW BORA 1.9TDI COMFORTLİNE 2000
arada sırada yapılacak kurum temizligi, düzgün mazot kullanımı gibi etkenler bu dediginiz sorunları ortadan kaldırıyor. bide bu kadar duman atarak ilerlemiyor bu araçlar sürekli. otobana cıkıp dip gaz yapmadıgınız sürece duman göremezsiniz. otobana cıkıp bastıgınız zaman da zaten araba içindeki bütün pisligi atıyor dışarıya öyle tıkanma falan gibi bir problem olmuyor yani![]()
Sehir ici ani yuklenmedede atiyodur illaki turbo tam basana kadar yanlismiyim? Bide kitapciktada yaziyor uzun sure dusuk hizla ilerlerseniz trafikte dpf tikanabilir diye bir sure 60 kmh uzerinde kullanin yaziyor icerdeki butun partikuller yansin diye.zaten benim kanimca arada yuklenmek egt yi yukseltmek lazim temizlik acisindan![]()
ilk gaza yüklendigin zaman illaki atacak bu konuda hemfikirizama böyle bi 3-5 dk +200 hızlarla gidince zaten araç o kurumu atıyor sıkıntı kalmıyor
dpf ile işimiz yok o yüzden bişey diyemiyorm
dpf'li aracım olursa da direk sökerim
![]()
Bendede varmi bilmiyorumki kilavuzda oyle yaziyorduBende sakin gittikten sonra eve yaklasinca dip gaz gidiyorum bi sure
![]()
Merak ettigim bisi var.bizim arabayi rampada aşiri dik olamayan rampa.arabayi salinca 1. Vites digelim ivmelenmiyor araba veya yüksek viteste otoyolda biraz rampa olsun yine araba kendini tutuyor.bunun sebebi nedir dizelden dolayimi açıklamasi nedir bu olayın teoride.sanrim benzinli arac daha kolay bırakiyor kendini.
19 CR sıkıştırmadan olabilirbide yanlış egzoz tercihleri
sökün susturucuları arkadaşlar düz boru iyidir
benim artık 1.9'um yok![]()
jetta alınır mı 1.9 tdi 2007 model. 105 hp standart. PD mi yine motor ? dayanıklımıdır ? uzun yolda ekonomi falan amacıyla bizi üzer mi mutlu mu eder?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)