yasin geçmiş olsun kardeşim. bi yandan da iyiki olmuş diyorum yoksa sökecegin yoktu senin![]()
saol kardeşim.. zaten dün turbo fiyatı almıştım bi kaç yerden sanki içime doğmuş gibiama turbonun kırılacak birşeyi de yoktu.ötmüyordu bile ve her zamanki basınçlardaydım. İşin en kötü tarafı 220 km lerdeyken kırıldı turbo. arkamızdan gelen araçlar hiçbirşey görememişler dumandan.
kanka benim turboda ayni sekil gitti200lerde gram ses yokken egzoz pali kopmustu
ne beyaz duman atiyor dimi
allah bi daha yasatmasin kardesim.
Gecmis olsun Dostum valla uzuldum.1defa tamir oldumu adam olmuyor ya.en iyi ornek.Ben 15bin km de 4 defa turbo yedim
sen turboyu turbo kötü yapıldıgı için yemedin kamer yazılımdan yedinben tamirli turboyla 20 bin kmde gazladım. alan arkadaş hala gazlıyor
![]()
senın turbo tamırsızdı hanı la ole demıstın. bıde farklı yerlerde yapıldı bırınde 100km gıtmedı bırınde 8bın km kullandım bellı olmuordu hıc.neyse ınsallah artık sorun cıkarmaz.
Turbo upgarade yapıp eksoz manifoldu kesip flanş kaynatıp kullananalar kimler sorun yaşayan varmı ? Aklıma takıldı şu an için yazılım yapılmadı egt değeri eski turboma göre acayip şekilde artış gösterdi o kaynaklı olan kısımdan zamanla açılma kaçırma yapar mı acaba ?
teflon contamı kulladınız?
kaynak yapılan yeri iç kısımdan traşlamadınızmı?
pütür-çapak kalmasaydı bari
can manifolddan kaynaklı biraz kardeşim o. keşke orjinali kesmek yerine golf manifoldu bulsaydın sende.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)