Benim turbo vk bile degildi Erhan düz gt2260v idi
erh Nickli Üyeden Alıntı dou nun 2260vk 2100 devir gibi dolmus oluyodu.. neden daha ocne vk da ustte basınc geldi sizde? Vk degildi benim onceki turbom. Gt2260v idi
yasindamar Nickli Üyeden Alıntı Vk degildi benim onceki turbom. Gt2260v idi artık Ufaklığı V lesek diyorum Ankaralı dostlar; 2260 montajı için kullanılan Passat manifoldunu kaç paraya alıyorsunuz?
FET Nickli Üyeden Alıntı artık Ufaklığı V lesek diyorum Ankaralı dostlar; 2260 montajı için kullanılan Passat manifoldunu kaç paraya alıyorsunuz? ufaklığı kısa süre içinde V turboya geçireceğiz inşallah. senden start bekliyoruz FET
akşama start var mı gençler
-- her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
mechanic Nickli Üyeden Alıntı akşama start var mı gençler biz bilmek ağalar bilir
bu kadar setup var nerde bu millet hani kadranlar videolar ?
Dou sen gittin millet birakti herhalde
bide benimkin ebakalım kaçta dolucak 2100 olsa yeter
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
FET Nickli Üyeden Alıntı artık Ufaklığı V lesek diyorum Ankaralı dostlar; 2260 montajı için kullanılan Passat manifoldunu kaç paraya alıyorsunuz? la şu passat manifoldunun fiyatını verecek yoh mu?
fet esef patronlardan ucuza onu kimse veremez sanırım
FET Nickli Üyeden Alıntı la şu passat manifoldunun fiyatını verecek yoh mu? flanşlı tip istiyorsan kumlanmış vaziyette 100 liraya alıyoruz .
1.9 tdi passat manifoldu mu bu?
dark Nickli Üyeden Alıntı flanşlı tip istiyorsan kumlanmış vaziyette 100 liraya alıyoruz . ehehe o bana oloyo sanki eskiyi bozmaya ne gerek var dimi can
ECUTECH İstanbul
douu Nickli Üyeden Alıntı fet esef patronlardan ucuza onu kimse veremez sanırım fiyat araştırması yapıyorum (: dark Nickli Üyeden Alıntı flanşlı tip istiyorsan kumlanmış vaziyette 100 liraya alıyoruz . sanırım iki tip manifold varmış 2260 ları fotoğrafta ki manifolda mı takıyorsunuz?
FET fotodaki manifold orjinal pd130 manifoldu. mesela benim manifold bundan deildi.
douu Nickli Üyeden Alıntı FET fotodaki manifold orjinal pd130 manifoldu. mesela benim manifold bundan deildi. hmmmm ben bilmem beyim (Yasin Power) bilir
douu Nickli Üyeden Alıntı FET fotodaki manifold orjinal pd130 manifoldu. mesela benim manifold bundan deildi. Passat manifold u işte flanşlı tip 110 130 alayında bundan var İbizada bundan çıkmaz.
ben golf 4 manifoldu mu kullandım ne hatırlamıyorum işte bundan deildi ama iyi biliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları