bende bugün 1.6 td yavruyu mıncıkladım birazdaha keyifli oldu gibi
bende bugün 1.6 td yavruyu mıncıkladım birazdaha keyifli oldu gibi
RACE WERKS
Emrem ws ayarlamamız lazım 2 barı gecemıyoruzz,cuma gunu turbo sokuluyor.. Aksamı yanındayım ona gore..
Bu arada 50-150 olctum 185 bg ıle 12 sec yapmıstım, suan bu deger yenı turbo ıle 11.4 sec oldu aynı yerde aynı eyımde olcumtum ama hava sıcakları 15 derece arttı.. Ws ten snr 10 ları beklıyorum..
Murat abıye(997tt) cok tsk edıyorum yardımları ıcın..
Emme tarafı büyük 1749 lu cupranın 2260 lı tdi sporttan daha hızlı olduğunuda biliyorsun Benim araba Emrede iken denemişsiniz. Büyük turbo ile çok iş olmuyor biliyorsun iştedemek istediğim o Cahit o kadar uğraşıyor belki imkanları kısıtlı yapmak istiyor yapamıyor ama taktığı turboda 2056 dan aşşağı kalıcak bir turbo değil Arabası güzel olmuş haberlerini alıyorum dahada güzel haberleri gelicek inş. Herkezde bi kötüleme kampanyası sebebini anlamadım Gtb 2260 vs takmadığı sürece o masrafları yapmasınında bence bir anlamı yok.
O denemeyi kıyas almamak lazımO deneme esnasında turbom kırıldı zira
O turbo ile 2 bar basan yazılım el sürmeden saglam bir turbo taktıgım zaman 2.6 basmaya başlamıştı
Hem uzun şanzıman sıkıntısını yaşıyorduk ama ben arayı kapatıp yakalıyordum emreyi 200lerde
![]()
Hıc arka bılya degıstıren oldugmu aracalrında ozellıkle ıbızada??
Benımkı otmeye basladı forya ıle bırlıkte dgsıyormus sanırımmm acıll bılgıı.. ??
Buyuk krıkom ve alet hırdavatım war ben yapabılıyımım bunu?
Kamer abının ıbıznın gene turbosu kırılmıs.. Bu arabadakı sorun nedır acaba gedlıgnde gzlce ılgılenıcez.. Okanı kandırsak 2260vk yapmayı dusunuyorz ılerlyen zamadan oda tuturdu 2256 dıye
Gecmıs olsun Kamer ve Okana hayırlısıda olsun..
muhtemelen kamerin arabasında yağlama ile ilgili bi sorun var.yağlama yetersiz kalıyor olabilir.. intercooler ve boruları, yağ karteli, yağ pompası hepsi sökülüp kontrol edilmeli...buralarda metal çapakları kalmış olabilir. özellikle yağ karteli ve pompasında
kesinlikle sıkıntı yaglamadan kaynaklı. turbonun üzerinden daha 2000 km falan geçmiştir en fazla. sıfır turboyu 1.7 barda o kadar kısa sürede hemde gazlamadan kırmak kolay degil öyle.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)