cahit hesaplaman nası böle uygun tanıdıkların var galiba![]()
300 hp ler için 6-7 dill 10-12-14 bile olabilir daima fazla bişeyler çıkaar yazıldığı gibi olmuyoama isteyen varsa ben alsam cupra alırım
can arabayı baaa verirmisin şuanda en iyilerden senin arabada
bu arada bi cupradan bide sporttan enjektör çıkartıp karşılaştırın anlarsınız farklı olduğunu![]()
Ibiza alacak olan vatandaslara sesleniyorum;
Uzakta aramayin benim aracim Cupra ve Sport tan dolu.
Uzerinde Cupra intake kitinden, Cupra tamponundan, Cupra cooler vs var.
Ayrica sanzimani da fabrikasyon Cupra sanzimani.
İddia ediyorum TR de ki en temiz ve dolu Ibiza Sport dusunen varsa aracimi satiyorum.
TeamPASAOGLU
bende kısmet olursa yapıyorum arabayı satılıktan çektim bugün.yapılsın sonra bakarım herkes ön yargılı arkadaş bi yazılım bu kadarmı sorun oldu anlamadım en yakın zamanda istanbula gidiyorum yardımları desteği için mehmet abime teşekkür ederim şimdiden
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Ferhat gerçekten TR deki en değerli Sport a sahip kanımca..
Bunun en önemli sebebi olarak önceki sahibinin kalitesini aracına nasıl davrandığı görüyorum..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
tech soru:
2.5 tdi motoru kapağıynan beraber 1.9 tdi içine atabiliyor muyuz? çok cahilim bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi.
şanzıman da değişiyor mu?
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
kendime göre değil Cahit kardeş ispatlı, senin aracın hikayesini de biliyoruz çok şükür deri döşememiz sonradan değil
03 le alakası yok benim araç doğuş oto müdürüne tahsis edilmiş ve o serinin en donanımlı modelini getirmişler. Kısa şanzıman da arabanın oem özelliği.
Yağ sıcaklık göstergesi de var, akü voltaj göstergesi de var.
TeamPASAOGLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)