Turbodan turboya değişir verimli hız..
GT22 li AFN şehir içinde 3.2lt ile geziyor
bknz Ozgur Ermek..
Turbodan turboya değişir verimli hız..
GT22 li AFN şehir içinde 3.2lt ile geziyor
bknz Ozgur Ermek..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
bu veriler yol pc si verileriyse vw ni bilmiyorum ama opelde gerçeği tutmuyor kalibre edilmesi gerekiyor.
70 km hıza sabitleyip gün boyu 1defa bile ışıkta dur kalk yapmadan kullansa 3.2den fazla yakar bence. Yanlışlık vardır o iste.
selam millet,
sehir içi tüketimim 3.0- 3.5 arasında ,
bu akşam izmite geldim. 100 km sabit hızla (curıse control yok) 2.7 lerde geziyor
yarın çınarcığa geçicem foto çekmeye çalışırım. 100 tl mazot aldım PO dan ne kadar km yaptığımıda söylerim size.
gerçe aracın ne kadar yaktığını siteden Okan D. ve kb RS in sahibi mustafa bilir .
isteyenede tur attırırım.
ama nazar değdirmeyin işte cidden maşallah
POLO CUP
SİZİN HAYALLERİNİZ, BENİM GERÇEKLERİM VAR !!!
ÖZGÜR ERMEK
pd 160 la 130 lukların baskıları aynı heralde bronz kullanan varmı aranızdaVarsa durum nasıl günlükte sıkıntı çıkartıcak gibi mi ? Volant bildiğim kadarı ile hareketli sabit e çevirmeye gerek oluyormu ? Bilen deneyen varsa bi yardım eli uzatsın
Arada kaldım bayramdan sonra ya bronz yapıcağım yada orjinalini alıp tekrardan takıcağım Ama 300 civarı güçlerde ne kadar dayanabilicek pek umudum yok
![]()
mehmet cuprada bronz kullanıyor. görünce mutlaka yazar
POLO CUP
SİZİN HAYALLERİNİZ, BENİM GERÇEKLERİM VAR !!!
ÖZGÜR ERMEK
2260 turbo var bildiğim kadarı ile basınç ne alemde ? Yeni teknolaji pd motorla ben şehir içi 6 litre yakıyorum. Bana o rakamlar imkansız geliyor. Örnek vericek olursak sıfır litre tüketim ile yokuş aşşağı sallanarak bende 15 20 km gidebiliyorum konya yolundaAma arabamın 0 litre yaktığı anlamına gelmiyor buda...
![]()
Yakıt sisteminde herhangi bir modifiye yok mu nozzle, pompa falan?
Anladım, güle güle kullanın![]()
Ozgur abı masallah cok ıyı dger ama bana cok sasırtıcı gelıyor ben bu turbo ıle sehır dısı 4.8 gordum sızın turboladan olsa 4.4 gorum galıba ama 3xx rakamlar cok tuhaf geldı sana ıltımatım sonsuzdur.. 45 lt depon warsa muhtemel suankı fıyatlar ıle 160 cıvarına fullenıcek fulleyıp ona gore olcum yaparmısın mısal ben sımdı ayvalıktayım klıma 2 derecede acık 130 140 ıle dur kalk cok oldu trafıkten ferıbot fılan 5.5 yaktım.. 23 krus denk gelıyor.. 700 kmyı ufakta olsa gecıyorum.. Sen 3 ten bahsedıyorsun pompa enjektor farkılı eskı sıstem bızımkıler daha yenı ama soyle bır ufak detay war sanırım senın aracın hafıf etkısı muhmelen wardır..
Can orjınal baskı balata alma 300 bg lerde dayanmıyor torktan.. Benımkı bıttıgınde bende bronza donucem serdara yollulıycam baskı-volan-balatayı bronza donucem. Sehır ıcınde pek sorun olmuyor volanı fılanm gonderırsen tıtremede mın. Inıyor emrenın ama performans cok gzl fırlatıyor arabayı resmen..
can serdar yanında uzaklarda niye arıyosunvolanı sabit yapabiliyosanız yapın bronzu serdar yaptırsın sana şehir içide zorlanmazsın gayet keyifli oluyo ancak ilk zamanlar dikkat et kulaklara zarar verebilirsin alışana kadar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)