Bir düzeltme yapmak isterim. İlk pd motorlar 100 hp lik atd kodlu motorlardır.
Ben bu motorlar üzerine yaklaşık 10 yıl önce çalışmalar yapmıştım.
İster 100 ister 115 olsun yapmanız gereken ilk şey bana göre al li enjektör takmak olacaktır.
Bu enjektörü 130 asz ve 150 ark motorlar kullanmaktadır. Emin olun 100 beygirlik atd motorum piston ve krank yapısı bile çok sağlam ve dayanıklıdır modifiye anlamındaki uygulamalarda.
Yani kısaca özetlersek
100 yada 115 hp bir pd motorlu araç aldınız diyelim
Çıkma temiz al li enjektor takarsanız,
Orjınal beyınınızı de ıcındekı yazılımları degıstırıp orjınal 150 arl beynın yazılımını mevcut beynınıze kopyalatırsanız
ekstra olarak
ve 150 hp olan orjınal yazılımlı halınızle de mutevazı bır yazılım guclendırmesı yaptırırsanız emın olun sıkıntısız bıcımde bınersınız. Bu sekıl bır cok aracım uzun sureler sorunsuz kullanıldı,
100 hb pd motorlar, 110 hp mazot pompalı ve eski teknoloji dizel motorlara göre tork ve dayanıklılık anlamında da oldukça gucludur.
Benim atladığım biyermi var yoksa bu astra dizelmi ve bu ses nasıl çıkar sanırım yanlış yazılmış
Hessen Rallye VOGELSBERG 2012 Opel Astra Diesel - YouTube
Sanzumandan dolayı degısık cıkıyor vıtes gecıslerı arasında.totalde imkansız degil.
DynoDynamics in Ecutuned
Imkansiz degil derken? Adam gbi egsoz sesi cikacagni bilsem performans kaybi vs dusunmem yaptiririm egsozda herturlu degisikligi.
Sağlıklı kullanımda pd motor için biçilen ömür nedir ? 2.000.000 km yi deviripte motor yapan bir afn motor passat biliyorum. Yorumları alalımKonu bitikleri oynuyor bu arada hem biraz canlanmış olur
![]()
yorumlarda da yazmışlar porsche sesi diye..
tamamen kullanımla alakalı motor ömrü, düzenli bakım + bilinçli kullanım 1m km devirenler var avrupada, tr şartlarında 400 k km diyebiliriz sanırım ortalama
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)