Ayın 17 sinde büyük ihtimal istanbuldayım piste gelicem dönücem bakalım.
Denemek isteyen varsa görüşebiliriz vakit bulabilirsek
Ayın 17 sinde büyük ihtimal istanbuldayım piste gelicem dönücem bakalım.
Denemek isteyen varsa görüşebiliriz vakit bulabilirsek
Babam memlekette arabayi amcama verms gece baktim baski kaciriyor cok fena. Ya orj alip yazilmi kisip binicem yada bronz yaptirmaya calisicam zaten satma niyetindeydim bu kotu oldu simd
Onur pazar geleyon dimiben izlemeye gidicem gelirsen haber et pistin civarindaki yolda deneyebiliriz sorunu halledersen
daha yeni döndük memleketten 4-5 kaçırıyordu şimdi 3 te de başladı
devir boşa dönüyor canımı sıktı ya
bi süre binmeyi düşünmüyorum söktürüp bronz çaktırıcam yarı organik olanlardan bendeyken bişey yoktu 5000 bin km dir yazılımlı biniyorum
gelemicem gibi görüyor söktürüp ankaraya yollamam lazım falan uzun işi var
titreme volandan yapıyordu sanırım bizim araçlarda. baskı değişince volanıda değiştirin diyolar. çok hafif titreme bendede var.
bende de titreme vardı ben zaten hep debriyajdan korkuyordum korktuğum geldi başıma
debriyajı yaptırsak geriye turbo ve coler kalır onlarda hayırlısı bu kışa bitirmeyi düşünüyorum eğer satmazsam![]()
Benım arabamda var bronz mu adı ne ıse.6 yaprak gayetde memnunum.
Cok trafıkde ısınmadıkca tıtremıyor.İstanbuılda yaptırdım.sıfırdan da diktim bıkac kere 300-350hp cıvarında kacırmıyor.
DynoDynamics in Ecutuned
Baskı standart oldugu ıcın sertlıkle alakalı sıkıntısı yok.
Cok trafıkde kavrama noktası aralıgı kısalıyor oda alısınca problem olmuyor.
Henuz cok fazla nos kullanmadım 150-200 shot cıvarlarında yurtıcınde dısında yapanların hepsı kacırıyor.Oralara dayanmaz ama 300-330hp sorunsuz.
Fıyatı 600 tl ıdı yanlıs hatırlamıyorsam.
DynoDynamics in Ecutuned
beyler pd ler için kısa şanzıman var elimizde 1-2 cupra dan biraz kısa 3-4-5-6 cupra oranlarıyla aynıdır, biz güçlü bir setup için uzun oranlara geçeceğiz o yüzden satıyoruz düşünen olursa pm atabilir
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)