onur ne bilgisi istiyorsun?
RACE WERKS
tüketim fazla oluyor biraz manuele göre yazılımla baya keyifli olur konforlu binersin
RACE WERKS
Pd105 boralar var mi 2004-2005 pasific donanimlara bakiyorum motorun ustunde kapak farkli biraz eski tip pompali degil galiba birde bunlarin sanzimani nasil oranlari vs
Connecting site...
aracı ciddi düşünüyorum fiyat fazla mı ederi nedir![]()
Abi buyuk coler var turbosunda islem var pall vs buyutulmus benim elimde zaten gtb2260vk var su an alirsam direk onu takicam. 25 e kadar dusmuyor herif iste
Biraz daha zorlayacagim bakalim.
birde aracin sahibi 2,5 tdi t5 lerin enjektorunu takmis buna ne derece dogrudur soyledigi bilgisi olan var mi
ben direk uyacağını hiç sanmam o enjektörlerin. bu motorun ihtiyacı büyük turbo ki o sende var. cooler hazır büyük. e birde firad nozzle alırsın 10 numara olur. kompresyon testi yapmadan alma derim.
Byte-R
instagram: dogancglr
zaten direk kompresyona sokarımaraç sahibi bugün whatsap tan aracın detaylı tüm resimlerini attı koltukların vs en ufak nokta kusur yok direksiyon vites topuzu tertemiz.
eğer ağustosun 20 sine kadar satılmazsa nasip olursa 21in de gidip bakıcam. Satılırsa da kısmet diyelim o zamana kadar almam lazım.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)