Temiz turbo enjektör girilmemiş stock veya sadece yazılımlı bir pd130un ederi nedir ?
Temiz turbo enjektör girilmemiş stock veya sadece yazılımlı bir pd130un ederi nedir ?
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
Arabaya biseyler oldu yine![]()
3k devire kadar hic bisey yok gitmiyor 3.000 devirde yapisip gidiyorum
Simdi n75 valfine mi bakcam maf a mi bakicam nereden baslayayim
Bu sorunun ne zaman basladigina gelicek olursam 15 dakika boyunca dip gaz da gittim 220km civarlari. Giderken bisey yoktu durdum hareket ettim bu problemle karsilastim normalde 2k dan itibaren basinc geliyordu
Sanki yakit gelmiyor maf sensoru olabilir mi birazdan farkli bi arabadan sokup denemeyi dusunuyorum yazarim konuya
Maf i yagsiz contact sprey ile temizledim araba duzeldi![]()
Burakcim yanlis anladik birbirimizi kusuruma bakma canimsin
valla onur bende aynı şeyleri düşündüm
yazdıkların insana tebessüm ettriyo
istemsizce bıyık altından gülerek lan ne manyak adam yaa dedim
klavyenin mimikleri yoktur işte benide yanlış anlama
bu arada 130u swapladın konudan uzaklaştın sorun çıkmasa bakmıycan konuya bi kadran videosu bekleriz
arkadaşlar egsoz spiralimde kaçak var , rahatsız edici derecede egsoz kokusu veriyor.. , ayrıca spiral tork düşüşüne neden olurmu ?
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
Aynen oyle guzel arabalar yenilerinde bu tat yokvirajlarda vs cok keyifli kopup gitmiyor saga sola direksiyona nasil tepki verirsen o sekilde gidiyorsun. Limitleri cok zorladim hic korkutmadi beni frenleride cok guzel abs cok duzgun calisiyor lastikler kayiyorum dediginde abs calisiyor zaten guzel yapmislar adamlar.
Trim seslerine gecici cozum silikon sprey dusunuyorum. Onun disinda ufak tefek ugrasla trim sesi de kalmaz malesef gun icinde arabama vakit ayirip ugrasamiyorum ben![]()
2.0 bitdi amarokumda kulbutor kapagindan turbonun tam agzina giren bi hortum var
Gecen gun haftalik kontrolleri yaparken o hortumun ne ise yaradigini bulmak icin soktum resmen yanmis yag buhari ve hafif yagli sekilde turboya gonderildigini fark ettim
Acaba bu seyin tam olarak amaci nedir ?
Filtre hortumundan turbonun agzina giren bu girisi kor tipa ile tikadim sonrasinda kulbutorden cikan buhari ve yagi bi hortumu su kanallarindan asagiya tahliye ettim
Acikcasi gozlemleri baya olumlu (belki piskolojik oncesinde 1400-1500 gibi gelen turbo simdi 1200-1300 civari geliyor
Yuksek vites cekis sanki daha iyi gibi
Not bunlari yaptikdan sonra hic bi ariza lambasi veya bilgisayarda hata kodu cikmadi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)