5. vites 1400-1600d/d aralığında videodaki gibi devir dalgalanıyor. Araç hafif hafif gaz veriyor. Sadece 5. viteste yapıyor. Tiptronik aracım. Neden olur acaba?
5. vites 1400-1600d/d aralığında videodaki gibi devir dalgalanıyor. Araç hafif hafif gaz veriyor. Sadece 5. viteste yapıyor. Tiptronik aracım. Neden olur acaba?
Büyük ihtimal otomatik şanzuman türbin arızası
s.a arkadaşlar
yine bi bora aldım dizel 130luk 6 ileri;
afedersiniz hayvan gibi yakıyor (12-13litre) neden yapar bunu nerelerini kontrol ettireyim önceki boradan da tecrübeliyim her lavuk anlamayo bu araçlardan hallederiz abi diyip bi *** yapmadan geri veriyolar arabayı kime gitmek lazım kartal pendik civarında
enjektörler ne durumda ? duman var mı ? katalizörün duru mu ? vs..
gaza oturunca her dizelde olan duman kadar var aşırı bişey yok
ilk işim zaten enjektörlere baktırmak olacak
katı ne yapmamı tavsiye edersiniz komple sökeyimmi
afn golfüm var bugün arabayı çalıştırdım. 1-2 derken 3 4 bin devir arası frenleyip virajı döndüm gaza bastıgımda hafif bi şekilde önce titreme sonra stop etti tekrar çalıştırdım titreme ve stop. Neyse kenara çektim iş yerine döndüm. İş çıkışı sakin bi şekilde sıkıntısız evime döndüm..bu sorun neden kaynaklı olabilir?
yarın göstercem ustaya bakalım ne diyecek burdanda paylaşırım..
Yazılım dp li afn motorda 7.5 litre normal mi acaba
Seite nicht gefunden | Facebook
BU arkadaşın sattığı araç hakkında bilgisi olan var mı ?
Merhaba. Yeni aldığım 1.9 tdi pd 130 aracımda bir tekleme başladı ve p0201 kodlu arızayı veriyor. Sizce sorun neden olabilir? Araçta duman atma, geç çalışma vs. yok. Sadece çekiş düşüklüğü ve tekleme mevcut. Cut offa girdiği zaman motor saat gibi çalışıyor.
P0201: Enjektör Devre / Açık - Silindir 1
Bugün aracı babam pompacıya götürmüş sorun enjektör tesisatındanmış sanırım el değmişken enjektörlerin temizliği yapılmış tamir takımı falan değişmiş söylenene göre.
Sorun düzelmiş fakat psikolojik mi bilmiyorum turbo basıncı biraz daha geç gelmeye başladı gibi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)