User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
82 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Dizel araca Carbon Clean hakkında bilgi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ali_utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Carbon cleani yaptırdıktan sonra yağını değiştir demişlerdi 100 km sonra felan.
    Benim sıkıntım rolantide normale göre az daha sarsıntıli çalışıyor.yaptırdıktan sonra azalıyormuş.yoksa yakıtı da iyi gidişi de.

Birde yaptirmisken enjektor manifolt gaz kelebegi temizliği + kat iptali yaptırayım diyorum ama km belimi büküyor iste
    Evet abi banada söylediler yağ değişimini, Araç dizel değil mi ? gaz kelebeği olayını anlamadım.. Emme manifoldu çok önemliymiş egr'den dolayı kurum oluşuyormuş.. Ben kat yerine düz boru çektirdim ilginç bir ses vardı kesildi.. Kurum temizliği vs. yaptırıcam detayları paylaşırım
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30 bin bakımında usta carbon clean yapalım dedi yetkili serviste ben en erken 50 binde yapılıyor diye biliyordum ama yaptırdım yinede bi farkda hissemedim sanırım 30bin çok erken c clean için

ali_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet abi banada söylediler yağ değişimini, Araç dizel değil mi ? gaz kelebeği olayını anlamadım.. Emme manifoldu çok önemliymiş egr'den dolayı kurum oluşuyormuş.. Ben kat yerine düz boru çektirdim ilginç bir ses vardı kesildi.. Kurum temizliği vs. yaptırıcam detayları paylaşırım
    Dizel lanet olasica 1.9 tdi

Gaz kelebegi bunda nasıldır bilemiyorum ama eski araclarimda sokmuştuk benzinlilerde bile durum vahimdi

Kurum temizliği için bir gelişme olursa haber bekliyorum yakın yerlerdeyiz galiba şarkkahvesindeyim ben.
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmeti ben 3 boy geçiyorum ahmet aliye 2 boy geçiliyor ali veliyi 5 boy geçtiğine göre benim evo 8 im var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ali_utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel lanet olasica 1.9 tdi

Gaz kelebegi bunda nasıldır bilemiyorum ama eski araclarimda sokmuştuk benzinlilerde bile durum vahimdi

Kurum temizliği için bir gelişme olursa haber bekliyorum yakın yerlerdeyiz galiba şarkkahvesindeyim ben.
    Çok yakınız Benim bildiğim gaz kelebeği yok Yaptırdıktan sonra inşallah detaylı paylaşacağım
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim anlamadığım,neden servis bakım kitapçıklarında vs , periyodik bakımların hiçbirinde gözükmüyor bu enjektör temizliği
    Golf MKVII 1.6 Tdi

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizel araclara 20-30bin km'de bir periyodik olarak carbon clean yaptirilmasi iyidir. Ilk kez yapilacaksa genelde 60bin civarini gecmemesi oneriliyor.

50-60bin km'de 1 de enjektor temizligi yapilmali.

Bu dedigim kilometrelerde yaptigimda parasinin karsiligini veren faydalar tecrube ettim ben. Corsa 1.3 CDTi'da enjektor temizligi + cc ve Polo'da sadece CC yaptirdim.

Carbon Clean'de enjektorler sokulmez, yakit hortumu depodan ayrilip makineye baglanir ve ozel siviyla arac 45dk kadar rolantide calistirilir. Maliyeti 50 lira civari.

Enjektor temizliginde enjektorler cikartilir temizlenir takilir. 4 enjektor icin 120 lira civari.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel araclara 20-30bin km'de bir periyodik olarak carbon clean yaptirilmasi iyidir. Ilk kez yapilacaksa genelde 60bin civarini gecmemesi oneriliyor.

Bu dedigim kilometrelerde yaptigimda parasinin karsiligini veren faydalar tecrube ettim ben. Corsa 1.3 CDTi'da enjektor temizligi + cc ve Polo'da sadece CC yaptirdim.

Carbon Clean'de enjektorler sokulmez, yakit hortumu depodan ayrilip makineye baglanir ve ozel siviyla arac 45dk kadar rolantide calistirilir. Maliyeti 50 lira civari.

Enjektor temizliginde enjektorler cikartilir temizlenir takilir. 4 enjektor icin 120 lira civari.
    Tarık abi bu sıvı Yakıt pompasından öncemi veriliyor yoksa pompa devre dışı kalıp bağladıkları makine mi iş görüyor ? Benim anlamak istediğim bu carbon clean sıvılarını depoya koyarsak ne olur
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tarık abi bu sıvı Yakıt pompasından öncemi veriliyor yoksa pompa devre dışı kalıp bağladıkları makine mi iş görüyor ? Benim anlamak istediğim bu carbon clean sıvılarını depoya koyarsak ne olur
    Google it.

KARBON TEKNK LER TEKNOLOJ RNLER

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 50.000 de bır yaptıryorum aracım Mehmet Gazıhanın orda yaptırdım yaklasık 45-50 dk calıstır..
    O yapılırken emmeyıde temızledık farklı kımyasal ıle aracı serı kulllanma ragmen baya kurum cıktı.. CC den snra yag bakımı+ıcındekı mazotu bıtırıp almak daha faydalı dıye dusunuyorum soylenenlerde bu yonde..
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tarık sen nerde yaptırdın aracına ?

aslında aracın herhangi bir sorunu yok ecufast yazılım var ama sanki hafifte olsa biraz zayıflamış gibi çekiş
    belki oylede geliyor olabilri arkadaşa bilemiyorum sonuçta 4 çeker ve ağır bir araç

carbon clean çozucek gibi geliyor bana

0 alındığından beri yapılmamış

avrupa yakası tavsiye alabilirm

veya çok çok iyi ise anadolu yakasıda olur

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bende giricem ama komple bir temizlik istiyorum cc clean enjektör clean manifolt temizleme başka unuttuğum bir yer bir şey varmı bilmiyorum

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ataşehir de ben yapabilirim.

Velter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim aracim 40.000 e yaklasiyor su an.

40.000 yaptirmak icin erken mi yoksa ideal mi?

Bir de yazilim var aracimda, 4000 km dir yazilimli kullaniyorum.

Bir farki olur mu yazilimi olmasi, yani yazilimdan dolayi daha cok ihtiyaci var midir carbon cleane?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tarık sen nerde yaptırdın aracına ?

aslında aracın herhangi bir sorunu yok ecufast yazılım var ama sanki hafifte olsa biraz zayıflamış gibi çekiş
    belki oylede geliyor olabilri arkadaşa bilemiyorum sonuçta 4 çeker ve ağır bir araç

carbon clean çozucek gibi geliyor bana

0 alındığından beri yapılmamış

avrupa yakası tavsiye alabilirm

veya çok çok iyi ise anadolu yakasıda olur
    Polo'ya yetkili serviste bakimla beraber yaptirdim, once CC sonra yagini degistirme sekli.
    Corsa'ya Eskisehir'de yaptirmistim yazin orda yasiyordum o donemde

Zor bir sey degil Bosch Diesel Servislere flan bak internetten veya carbon clean turkiye mi ne onun sitesine gir bak bulursun yapan yerler

Alıntı Velter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim aracim 40.000 e yaklasiyor su an.

40.000 yaptirmak icin erken mi yoksa ideal mi?

Bir de yazilim var aracimda, 4000 km dir yazilimli kullaniyorum.

Bir farki olur mu yazilimi olmasi, yani yazilimdan dolayi daha cok ihtiyaci var midir carbon cleane?
    Yaptir yaptir, faydasini gorursun

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    km yuksekse boşverin gitsin arkadaşlar.egr iptal edin, atın wurthu devam edin.çekişten düşerse zaten goturursunuz bosch servise açtırıp temizlersiniz.yuksek km de sorun cıkarıyor cc dıye duymuştum.enjektordeki zamanla kalmış kurumu temızledıgınde enjektor işeme yapıyormuş daha fazla püskürttüğünden dolayı.benım aracım 117 binde egr de iptal değil benden oncede cc yapıldıgını sanmıyorum sahibi gtl kullanmış hep bende shell den alıyorum wurth attım bikere.ilk çalışmadaki siyah duman atması gtti sorun yok yola devam

emre_277 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    d4d hakkında yorum yapabilicek varmı CC konusunda ? sıkıntı yaşarmıyız nelere dikkat edilmeli ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılımlı araçların daha SIK yapması gerekir Carbon Clean i..

Kullanılan kimyasalın MotorVac şirketine ait olması çok önemli.

Yapan ustanın, km si ilerlemiş araçların yakıt sistemleri kondisyonuna göre karışım konsantrasyonunu iyi ayarlaması gerekir.

Ben 6-7 senedir bizzat carbon clean uygularım, Türkiye Distribütörlüğünde, eğitimlerinde aktif rol oynadım, binden fazla araca uyguladım ve hiçbir problem yaşamadım.. bunlarında arasında milletin kaputunu kaldırmaya korktuğu km si çok ilerde araçlarda vardı.. Yanlış uygulamalar sıkıntı çıkartıyor, uygulamanın kendisi değil..

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazılımlı araçların daha SIK yapması gerekir Carbon Clean i..

Kullanılan kimyasalın MotorVac şirketine ait olması çok önemli.

Yapan ustanın, km si ilerlemiş araçların yakıt sistemleri kondisyonuna göre karışım konsantrasyonunu iyi ayarlaması gerekir.

Ben 6-7 senedir bizzat carbon clean uygularım, Türkiye Distribütörlüğünde, eğitimlerinde aktif rol oynadım, binden fazla araca uyguladım ve hiçbir problem yaşamadım.. bunlarında arasında milletin kaputunu kaldırmaya korktuğu km si çok ilerde araçlarda vardı.. Yanlış uygulamalar sıkıntı çıkartıyor, uygulamanın kendisi değil..
    peki mehmet bey yağ değişiminden öncemi yoksa sonramı önerirsiniz carbon cleani , ayrıca sevgili üyelerimize olan maliyeti nedir ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uygulama sonrasında yağ değiştirmek iyidir ama olmazsa olmaz değildir..

intake system cleaner uygulaması dahil 75tl den yapıyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)