User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
53 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Toyota corolla 4-4d acil yardım..

erayakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Toyota corolla 4-4d acil yardım..

2012 toyota corolla 4-4d confort extra almayı düşünüyorum..araç la ilgili artıları eksilerri..araçla ilgili düşüncelerinizi bekliyorum..şimdiden tşk..

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az yakar, çok kaçmaz sorunsuzdur. servise sadece bakım için gidersin. rahattır konforludur. içi geniş ve rahattır. pişman olmazsın.
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    öncelikle d-4d olduğunu belirterek başliyim.

güncel kasalarda yağ eksiltme sorunu var ama servis gıd demeden halledip 2-3 gün içerisinde teslim ediyor en geç. onun haricinde sıkıntısızdır yiğit yazmış zaten.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 olmasına ve tork olarak rakiplerinin gerisinde kalsada, segmentinin araçlarıyla benzer performans ve keyifte, bakım yap bas gaza modunda arabadır, alınır

Comfort extra ile vw'in trendline birbirine yakın donanımlar fiyat olarak da jetta biraz daha iyi, jetta'da bakabilirsiniz.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4 olmasına ve tork olarak rakiplerinin gerisinde kalsada, segmentinin araçlarıyla benzer performans ve keyifte, bakım yap bas gaza modunda arabadır, alınır

Comfort extra ile vw'in trendline birbirine yakın donanımlar fiyat olarak da jetta biraz daha iyi, jetta'da bakabilirsiniz.
    comfort extra , trendline dan doludur. hatta comfortline a da bazı konularda önüne geçer, yanlış karşılaştırma memo otm. klima vsc, trc mevcut yani esp ve asr örnek olarak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sessiz(motor sesi olarak) ,ekonomik (dci'ler kadar olmasada) bir araç...Auris , corolla sedan'dan daha basit işçiliğe sahip bence..Aurisin plastiğini vs beğenmiyorum , ama sedan'lar güzel bu seferde kasa büyük ve ağır yük fln olduğu zaman çok keyifli değil , yazılım fln yaparsınız...
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    comfort extra , trendline dan doludur. hatta comfortline a da bazı konularda önüne geçer, yanlış karşılaştırma memo otm. klima vsc, trc mevcut yani esp ve asr örnek olarak.
    benzinli ,diesel yada 11-12 diye farkediyor mu levo donanımlar, benzinli comfort extra 'da traction'da yok, vsc'de keza öyle?

Jetta'da güvenlik olarak sadece esp yok, Asr var yani, diğer güvenlik donanımları standart.

ABS,EDL,EBD,MSR,ASR bla bla

Ayrıca trendline'ın da corolla ' comfort extra' dan fazlaları var yanlışlar varsa lütfen düzelt levo'cuğum, yazayım konu zenginleşsin,

gündüz farları,eletrikli bagaj kapağı,sogutmalı torpido gözü,türkçe yol bilgisayarı, tavan hava yastıgı,Ön kapı içlerinde 1 lt. şişe koyma gözü,

Ha bu arada immobilizer 'ı ben görememiştim toyota katalogunda, oda yok sanırım ,emin olmadıgım için yazmadım onu trendline'da immo'da var?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    benzinli ,diesel yada 11-12 diye farkediyor mu levo donanımlar, benzinli comfort extra 'da traction'da yok, vsc'de keza öyle?

Jetta'da güvenlik olarak sadece esp yok, Asr var yani, diğer güvenlik donanımları standart.

ABS,EDL,EBD,MSR,ASR bla bla

Ayrıca trendline'ın da corolla ' comfort extra' dan fazlaları var yanlışlar varsa lütfen düzelt levo'cuğum, yazayım konu zenginleşsin,

gündüz farları,eletrikli bagaj kapağı,sogutmalı torpido gözü,türkçe yol bilgisayarı, tavan hava yastıgı,Ön kapı içlerinde 1 lt. şişe koyma gözü,

Ha bu arada immobilizer 'ı ben görememiştim toyota katalogunda, oda yok sanırım ,emin olmadıgım için yazmadım onu trendline'da immo'da var?
    oha abarttın iyice vagcı oldun çıktın sende immo olmaz mı yahu, toyota o tarz basit şeyleri kataloga yazmaz gösterişi sevmez

abs, ebd, trc (asr), vsc (esp) olarak dizellerde standart. benzinlide vsc ve trc yoktur. gündüz farı olmasa da olur güncel kasa 2007 de piyasaya çıkmış bir model hatırlatmak lazım sadece makyaj gördü, mk6 2011 de piyasaya çıktı..

toyotanın yol pcsi vag kadar detaycı değil, cc seçeneği hiçbir 1.4 d4d de alınamaz Toyota'da çünkü motorlar uyumsuz. soğutmalı torpido yok evet, eksiklik bence de ama klima hattı yine bi nebze serin olmasına yetiyor ( buzdolabı gibi olmuyor tabi), ayrıca comfort extrada ön ve arka perde hava yastıkları + sürücü diz hava yastığı da std olarak gelir. far yıkamamız da bakii tabi

ha bu arada toyotanın kliması vagdan daha iyi soğutuyordu test ettiğimde (ikisi de aynı gün, antalyada)

Magic Pipe
    Misafir
    Cok saglam ve keyifli bi arac bence 06 modelini babam kullaniyor
    Ordan biliyorum.al ve arkana bakma yapisitrrr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oha abarttın iyice vagcı oldun çıktın sende immo olmaz mı yahu, toyota o tarz basit şeyleri kataloga yazmaz gösterişi sevmez

abs, ebd, trc (asr), vsc (esp) olarak dizellerde standart. benzinlide vsc ve trc yoktur. gündüz farı olmasa da olur güncel kasa 2007 de piyasaya çıkmış bir model hatırlatmak lazım sadece makyaj gördü, mk6 2011 de piyasaya çıktı..

toyotanın yol pcsi vag kadar detaycı değil, cc seçeneği hiçbir 1.4 d4d de alınamaz Toyota'da çünkü motorlar uyumsuz. soğutmalı torpido yok evet, eksiklik bence de ama klima hattı yine bi nebze serin olmasına yetiyor ( buzdolabı gibi olmuyor tabi), ayrıca comfort extrada ön ve arka perde hava yastıkları + sürücü diz hava yastığı da std olarak gelir. far yıkamamız da bakii tabi

ha bu arada toyotanın kliması vagdan daha iyi soğutuyordu test ettiğimde (ikisi de aynı gün, antalyada)
    yok yahu,fişlemedim direk,sorayım dedim epeydirde aklımdaydı aslında immo,neyse 2007 bahane degil levo makyajlarken bi rimel çekebilirlerdi :P

Toyota'da cc olmayışı ciddi eksiklik, hoş mk6'larda da eski mk4-5 lerdeki gibi basit degil cc olayı, sadece kol degişimi yemiyor artık ! yapılmaz da degil tabi ama daha zorlaştı, Yol bilgisayarı vag'da ciddi ayrıntılı ve hoş kesinlikle, türkçe olmasının yanı sıra, hız uyarıcı, çeşitli birimlere göre düzenlenebilen veriler, dijital hız göstergesi,anlık yağ sıcaklığı,2 çeşit ortalama,mp3 player'ın ekran görüntüsünü paylaşma,donanıma göre varsa coming home,leaving home vs vs ayarları epey detay var. Toyota'da katlanabilir ayna ve usb girişide var fazladan.

Vag grubu, bana japoncu, japoncular da almancı diyor, Almanyada türk, türkiye de almancı ,gurbetçiler gibiyim ))

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    manuel alınması gerekir , m/m şanzıman sıkıntılıdır
    motoru dizeller arasında gayet sessizdir
    yazılımla çok keyifli olur
    tüketimi gayet tatminkardır
    kaliteli bir araçtır
    Tesla Model Y Sr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    yok yahu,fişlemedim direk,sorayım dedim epeydirde aklımdaydı aslında immo,neyse 2007 bahane degil levo makyajlarken bi rimel çekebilirlerdi :P

Toyota'da cc olmayışı ciddi eksiklik, hoş mk6'larda da eski mk4-5 lerdeki gibi basit degil cc olayı, sadece kol degişimi yemiyor artık ! yapılmaz da degil tabi ama daha zorlaştı, Yol bilgisayarı vag'da ciddi ayrıntılı ve hoş kesinlikle, türkçe olmasının yanı sıra, hız uyarıcı, çeşitli birimlere göre düzenlenebilen veriler, dijital hız göstergesi,anlık yağ sıcaklığı,2 çeşit ortalama,mp3 player'ın ekran görüntüsünü paylaşma,donanıma göre varsa coming home,leaving home vs vs ayarları epey detay var. Toyota'da katlanabilir ayna ve usb girişide var fazladan.

Vag grubu, bana japoncu, japoncular da almancı diyor, Almanyada türk, türkiye de almancı ,gurbetçiler gibiyim ))
    valla usdm lerde var mk5 jettada da, bizim corollalarda da gündüz farları da avrupai ülkelere yollamıyorlar işte neyse yeni kasada o da olucak zaten sıkıntı yok hatta bi-xenon farlarımız da olcak, size hala çıkmadı
    işte unuttuklarımı da sen eklemişsin, eskilerde de sadece kol değildi beyne kablo çekip vag-com'dan da açılış yapmak gerekiyordu diye hatırlıyorum ben ama yenilerde beyinsel olarakta farklılıklar olabileceğini düşünüyorum bende, çok alengirli oldu sizin vag lar

Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    manuel alınması gerekir , m/m şanzıman sıkıntılıdır
    motoru dizeller arasında gayet sessizdir
    yazılımla çok keyifli olur
    tüketimi gayet tatminkardır
    kaliteli bir araçtır
    ilk modellerdeki ısınma sıkıntıları giderildi abi, şanzıman yağı soğutucusu büyütülerek. ayrıca tam otm. gibi kullanmadıktan yani nasıl kullanılması gerektiğini bilip o şekilden kullandıktan sonra sıkıntısız, en güzel yanı da motor freni bile yapıyor m/m gayet güzel şekilde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dsg vs kullanmadıysanız m/m alabilirsiniz...
    Golf MKVII 1.6 Tdi

erayakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgiler için herkeze tşk.

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wv iyidir
    Nadide şeyler değerlidir.

emre_277 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düşünürseniz ilanlardaki aracı verebilirim.elegant hem http://www.techturkey.com/forum/otom...egant-d4d.html

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 (Class) D-4D kullanıyorum. Açıkçası bu aracı alırken Bu kadar konforlu olacacağı ve sorunsuz olucağını düşünmemiştim. Motor çok sessiz diğer dizellere göre, Rölantide Vibrasyon yok denecek kadar az ve Mekaniği çok iyi, Süspansiyonu en beğendiğim taraflarından birisi, Pedallar vs. herşey rahat.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı kadioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    wv iyidir
    evet abi, wv iyidir vw iyi değildir Anti-Toyota team iş başındasınız yine bakıyorum da, biz senin Mitsütüne karışıyor muyuz

fevzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyidir az yakar iyi kaçar cok kaçmasada içi geniş rahattır. ust postlarda da denıldıgı gıbı servıse tek bakım için gidersin suan bızde 2 adet var sırket aracı olarak kullanıyoruz. 08 model olan 300 k ya yaklaştı tık yok dıgerıde daha 25 k cıvarlarında gayet memmunuz kesinlikle öneririrm.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)