Neyle neyi deniyosun batu , 200 hp değilmisin sen ?
edit:Giresundayım , gelince haber vericem
shell bayısı olduğum için hepsını test etme sansım oldu,günlük olarak kıa cerato dizel kullanıyorum,belkı 2 yıldan bu yana gtl kullanıyorum,daha sessız,daha az duman,ve hissedilir oranda performansa etkısı var dıye düşünüyorum,ama daha az tüketmıyor kesınlıkle,tassuruf için fuel save ile az yakarsınzı ama hızlı gıdemessınız,gtl hem yakıyor hem gıdıyor(yazdıklarım objektif görüşlerimdir,kesınlıkle reklam amaçlı değildir)
![]()
BAŞTAŞ PERFORMANCE
fuel save de 1.2 polo tdi da degisim olmustu menzil biraz daha artmıstı bir cok kez denedik ciddi bir fark degildi ama uzun gitimisti ...
Eski grande punto 1.3 mtj aracımda alıyordum bariz fark ediyordu herkes kendi arabasını iyi tanır tabikide bende iyi gittiğini savunanlardanımama fazla yaktığı kesin.
performansta fark yok gibi gtl ile vpower kıyaslayınca, ancak alt devirlerde gtl temizliğini hissettiriyor bariz şekilde benim aracımda.
1.5 dcı kangooda 1,5 senedir aynı yerden shell eurodizel alıyorum fullsave için kalın mazot ucuz az yakar ama motor ömrünü kısaltır dedi...
Ben de aracımı (Polo Bluemotion) aldıktan sonra sürekli (27000km boyunca) Shell VPower GTL, onu bulamazsam VPower veya BP Ultimate 10 kullandım. Sonra geçenler de ilk defa Shell Fuelsave aldım. İlk başlarda sesli çalışıyor geldi. Performans ta da pek bir fark göremedim. Şimdi bazen bunca zaman boşu boşuna fazla para vermişim diye düşünüyorum. iki-üç depo daha deneyecem zaten o da yaklaşık 3000 km yapar. O zaman tam anlamı ile karşılaştırabilirim.
ben kendi aracımda gözlemledigim gtl konunca dsaha sessiz olması birzdaha ataklaşıyor fakat arkadasların yazdıklarına katılıyorum ekonomisi zayıf çabuk bitiyor
GTL konusunda bende hem fikirim, alt devirlerde özellikle hissediliyor ama fazla yakıyor.. Arabayı aldıgımdan beri shell kullanıyorum vpower'dan şaşmıyorum.
Tango-1 never dies.
GTL ile performans alıyorsunuz ve basıyorsunuz ondan dolayı daha çok yakıyo olabilirmiben bugüne kadar en uzun şehir içi km'i gtl yakıtla yaptım..
Livestrong
konuyu güncelleyeyim
yaklaşık 1000er km sürekli GTL ve Fuelsave kullandım. Genel olarak sürüş tarzım gittiğim geldiğim yol ve mazot aldığım istasyon aynı. tüketim olarak net bir ölçüm yapmadım sadece GTL kullandığımda daha çok yakıyor gibi geldi.
Ama net olan birşey var ki o da egzos ucundaki kurum oluşumu. GTL ile neredeyse sıfıra yakın kararma olurken fuelsave ile GTL e göre bayağı kurumlanma gözlemledim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)