165 hp lik dyno'nun tork 140 hp lik lerle aynı, hatta daha az bir miktar. İlginç degil mi ?
Printable View
165 hp lik dyno'nun tork 140 hp lik lerle aynı, hatta daha az bir miktar. İlginç degil mi ?
1.2 yiğit bir tdi yok mu benimle deneyecek!
Bunun da inceleyebilirsin
Chiptuning RaceChip - VW Polo V (6R) 1.2 TDI, 1194ccm, 55kW (ca.75PS)
Box'ın sağlıklı olmadığına dair yazılar okuyorum genelde. Ama kullanan bir kişiden de olumsuz bir şey duymadım bugüne kadar. Gerektiğinde aracı orjinal haline çevirme kolaylığı açısından box'lar mantıklı geliyor bana. Özellikle garanti kapsamındaki araçlar için.
Racechip gibi araca özel olmayan kendin kurcalaya kurcalaya uyarlamaya çalıştığın ve bir çok insanın tecrubesinin hüsranla sonuclandığı boxlar sağlıklı değil..
Ama senin arabana özel hatta senin kullanım stiline özel programlanan boxlar max faydayı sağlarlar , biraz pahalıdırlar ama %100 denenmişlerdir garantilidir..
Ben powerbox ları Chiptuning yapılabilir olduğunda birebir değişim garantisi ile uyguluyorum..
1.6 TDI lara yazılım çıktığında bi düzine arabadan box söktüm Program yükledim ;)
Yurtdışı forumlarından okuduğumda durumun bizdekinden farklı olduğunu görüyorum. Yazılımdan ziyade tuning boxlar tercih ediliyor. Nedenleri şu şekilde açıklanmış;
-Garanti kapsamındaki araçlar garanti dışı kalmıyorlar.
-Plug n play olduklarından araçlar satılırken kolayca sökülmesi.
-Tuning boxları ikinci el olarak satma şansınızın olması.
Dezavantajları hakkında yazılanlar;
-Yazılım kadar yüksek güçler elde edilememesi
-Turbo basıncını arttırmadığından dolayı duman miktarı artmakta, bu da uzun vadede turboya ve motor parçalarına zarar vermekte. Teknik olarak şöyle açıklıyor; box ile sağlanan fazla yakıt transferi ve aynı sevide kalan hava miktarından dolayı yanma odasında ısı çok fazla artıyor ve bu da internallara zarar veriyor.Çünkü dizel sistemlerde hava, yanma odasındaki ısının düşürülmesi için kullanılıyor. Pistonlara da daha fazla yük bindiğinden yine uzun vadede kompresyon sorunları yaşanacağı anlatılmış.
Siz ne düşünüyorsunuz?
E zaten herseyi yazmissin hemen hemen...
Asil sen dusunuyorsun bu yazdiklarindan sonra? ;)
Ben şunu düşünüyorum açıkcası.Bugüne kadar çok güçlü değil ama ortalamanın üstünde güç üreten araçlarım oldu. 207gt, 1.9tdi pd130 gibi. Hiç drag roll koşturan bi adam olmadım. Benim için önemli olan aracın sürüş keyfi sürüş dinamiği.
1.2 tdi için konuşursak box ile ortalama 90-95 ps bir güce ulaşılır. Aracın garanti kapsamından çıkmaması, plug n play olması ve box'ı satabilme imkanı önemli artılar. Box ile ort. %20 güç artışı sağlanıyor.Custom yazılım ile 110-115ps gibi değerler alınırsa bence mantıklı.Yoksa box kullanmak benim gibi sürekli aracını koşturmayan, günlük kullanan biri için daha mantıklı olabilir diye düşünüyorum.Internallara zarar verme konusu da sürekli limitlerde kullanılmayacağından dolayı geçerli olmaz diye düşüyorum.Sonuçta custom yazılımda da bu gibi aşınmalar ve riskler mevcut. Bunu göze alamıyorsan zaten stock bineceksin.
Belki böyle düşünmeme yurtdışı sitelerinde boxların yazılımlara tercih edilmesi de biraz etkili olmuş olabilir.
Zaten kafama uygun temiz güçlü kaslı bir araç bulamadığım için gidip bi dünya paraya polo tdi aldım. (Yani polo için bu paralar fazla bence:)) Uzun süre kullanmam
Bix'in zararlari ve verimsizligini gozardi etmissin...
Ama kisisel tercih,tabiki box al...
Yok ki baska alternatifi zaten suan için..
yapabilecegi tek sey box takmak yada takmamak..
bir güncel diyelim
cıks hala yok..