maşallah herkes bekledi bekledi ** asonunda muradına erdi çok güzel değerler bence 2.0 tdi motorlarla aynı olmuş![]()
maşallah herkes bekledi bekledi ** asonunda muradına erdi çok güzel değerler bence 2.0 tdi motorlarla aynı olmuş![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Peki bu yapılan Yazılım Aracın Serviz garantisini Etkiliyormu Dsg veya Manuel 1.6 Tdi Motorda.
DRİLL
Dr.Ecu
Servise geldiğin zaman araca makina bağlandığı zaman herşey cıkıyor ortaya servis öyle diyor ve servis garanti kapsamından cıkıyorsun. birde bunu makınaya yansıtmayanlar varmış. ben onu merak edıyorum nasıl oluyor diye. bu arada yazılım yapılıpta garanti dışı kalan bende çok arac bılıyorum şahitde oldum. vw grubunda
DRİLL
Dr.Ecu
Aracım dizel değil ama bu garanti konusu hakkında; Ecufast yazılım var bendede yazılımdan sonra araba 3 kere servise gitti 3ünde de bilgisayara bağlandı bişey olmadı..
Umut Kukul - E36 3.20i Sedan / R56 Cooper S
Cok ayrıntılı bır arastırmaya gırmezse arac kımse aracın uzerınde ne yazılım var dıye bakmıyor.
Arac gıdıp kolmol cıkarır sonrada sız garantıye goturursenız sıkıntı cıkarırlar
Yoksa normal bakım veya yuruyen yada aklınıza gelen rutın seyler ıcın mumkunatı yok servıs beyınle falan ugrasmaz..He bıde benım arabam orjınalden hızlı dıye hava atan musterıler var bunlarda olmaması gerek.
ben de yazılımlı halde 45.000 bakımına girmiştim. adamlar zaten sınırlı alanda 10-20 mt arabayı kullanıyorlar. adamların amacı biran önce işini bitirip müşteriyi göndermek, yoksa kimse merak etmez "acaba şunun arabasında yazılım var mı bir kontrol edeyim" diye..
Kac kere flash'a okuma yazma yapildiginin sayaci var, ona erisip anlayabilirler
ugrasiyolar mi bilmem
bunun da cozumu var ama![]()
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
sayacı biliyorum MustafaAma kaç kişi oraya girip bu araca flashlama yapılmış bakar tabi?
![]()
Bizim kia'da sticker görmüşler ama kanıtlayamıyorlar, Sadece rolanti yüksek dedi geçti![]()
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)