pm atıyorum
pm atıyorum
peugeot 407 nasıl olur?
yeni kasa polo da güzel alternatif. en yüksek ihtimal polo olması yönünde olacak sanırım.
2008 Model FULL Hatasız Boyasız Dizel 110
http://www.techturkey.com/forum/otom...a-boyasiz.html
Araç Benim Düşünürsen Yardımcı Olurum.
fikir arkadaşlar![]()
308 hdi derim bende 110 lukları chip ile 136-145 arası çıkıyor. söylenen rakama biraz alt donanım 2009 2010 modelleri çok rahatlıkla bulunur. 60 litre yakıt ile klima açık 120 130 ortalama ile 1100 km gördüm(3 kişi+ bagaj), klimasız gene 120 ortalama ile 1230 km gördük. iç mekanıda ferahtır,bagajda diğerlerine göre çok olmasada biraz daha geniş.
yakıt konusunda fransız üzerine tanımam. Ama onunda temizini bulmak zordur.
Bende megane 3 coupe var yazlımlı 135 hp çok memnunum az yakıyor çok kaçıyor ve çok dikkat çekici tavsiye ederim![]()
arkadaşlar megane coupe ve citroen c4 çok göz kirpiyor dizelde..
megane coupe tek kapı oluşu ile satışı zor olur diye korkutuyor..şu an günümüzün çok güzel aracı ama en az 2 sene kullansam yine yeni modeli vs. geldiğinde eskisini tek kapı olarak satmakta zorlanırım gibi geliyor.
bir de 2-3 parça boyalı golf VI 1.6 TDI manueller mevcut, polo parasına golf alınıp ön arka-gti tampon coil + jant ile çok uzun süre kullanılacak , ikinci el değeri yüksek ve satışı hemen gerçekleşecek bir fikir gibi geldi.
mesela ;
Volkswagen Golf 1.6 TDi Trendline 2010 Model 36.250 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 98278322
ön arka tampon takımı 700$.
kilometreyi çok dert etmeden alfa romeo 159 JTD manuel. 1.9 doblo motoru olduğu için motorda çok dert edilecek bir şey yok diye düşünüyorum.
sizce?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)