[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
aracın chipten sonraki değerleri bu yarım depoyla sadece şehir içinde 517 kilometre sizce iyimi megane a göre. ortalama tüketimde 5.7 il 5.8 arasında değişio chip yaptırmadan önce 6.1 in altına inmiodu.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
aracın chipten sonraki değerleri bu yarım depoyla sadece şehir içinde 517 kilometre sizce iyimi megane a göre. ortalama tüketimde 5.7 il 5.8 arasında değişio chip yaptırmadan önce 6.1 in altına inmiodu.
Hayirli olsun yaziliminiz. Kesinlikle dp yaptirin, onunla beraber kat gidiyo zaten. Benim aracimda uyari veriyo dpf ama olsun araba 3000 den sonra gaza geliyor vallahi ki. Arabamdan cok keyif aliyorum bu hali ile, ortalamamda 8 den 6 ya dustu.
dp takmayın yahu arabalarınız kamyondan farksız oluyor
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
valla benim 65 cik clio chip yokken ıkına ıkına 175 180 oluyordu chipten sonra normalbi şekilde 180 ıkına ıkına 195 oldu 5.vites 5 bin döndü araba gece 3 de eskişehrden geliyodrm muhtemelen sakarya otobanları tarafndaydm önce bi şaşırdmsnra dedim ne olcak acaba gaz kesmeden 30 40 saniye daha gittim 196 olmadı zaten biliodm devr btmşti ama ynede denedm
haha bırakta geçsin abi araba 1.si hafif 2.si 14 teneke 175 mi ne lastik e motorda büyük daha güçlü yapcak bşy yokrio diyip geçme accent rio getz dizelleri köpkler gibi gidior
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)