Magirus gibi olmasın sonra arababide abi dizel arabanın egzozuyla cok oynamıcaksın araba sapıtıyor tecrübeyle sabit
Egzoz kafası taktırayım dedim aptal gibi orjinal son susturucumun yere bakan ucunu kestik düz boru cekip çift çıkış egzoz kafası taktık görüntü güzel oldu içinede bi kaç tane pul kaynattık ses cıksın diye 2. vitesten itibaren bi kokleniyordum gaza fena ses cıkartıyordu yanından geçtigim mutlaka dönüp bakıyordu tabi araba kasmaya ve cok yakmaya basladı kofteci arabası gibi kara dumanlar atıyordu (o kafayı taktıgımda arabam 16.000 km'de idi)
söktüm o kafayı tekli bi kafa taktırdım araba kendine geldi cok yakması duzeldi aptal gibi o tekliyide söktürdüm megane 2'ye özel kafa taktım tampon yapısına birebir uygun çift çıkışlı kafa oda arabayı kasmaya basladı söktüm attım simdi hiç bisey yok orjinal susturucunun ucu kesik sekilde dolasıyorum sunu anladım turbo dizelin egzoz sistemiyle oynamıcan![]()
Turbodan itibaren 76lık varex style egzost. Yakın bi arkadaşımın arabası.
Leon TDI Exhaust Sound - YouTube
Bak Bakalım Sese Geeeelcorsa 1.7 dti linha directa :
- YouTube
Dumansız 130 hp Hayal alıcagı en fazla 10-15hp.zaten Standart Haliyle 4ten 3e çektinmi çok Güzel Duman Atıyor.Beygir İstiyorsan Dumanı Göze Alıcan Biraz![]()
Katı kırdırma DP yaptır komple düz çektir veya cut out yaptır derim..
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)