Buradan izleyebilirsiniz.
http://www.techturkey.com/forum/vide...tml?highlight=
Buradan izleyebilirsiniz.
http://www.techturkey.com/forum/vide...tml?highlight=
Ben gormustum bu videoyu jantlar 15 sanrm dimi ? Bi de cupra stockmyydu ?
Videoda kucuk gorunuyor demekki masallah cok guzel gidiyor 120d..
Orcunkar son susturucunun tek basina faydasi olmaz yazilim isine girerken cok arastirmistim. Dp , düz boru hacimli olanlarda en guzeli ama cok ses istemiyorum dersen freeflow takilabilir ortalara
Yok ses olmasın dizellerde ses kotu oluyor şahsi fikrim. Videoyu izlerken bmw nin baya baya siyah duman attığını gördüm. İlk yazılım yapıldığında benim aracımda böyleydiifakat şimdi araçta duman bile yok. Turbo basıncını en son biraz daha açalım dedimizde motor kendini korumaya alıyordu. Bugün görüşücem tekrardan bir yazılım yaptırmam şart. Yazılımdan sonra 2. viteste devir sattinde hafif bir dalgalanmada var. İlk başta şu sorunları çözeyim sonra komple egzoze el atıcam
![]()
Ne kadar duman o kadar randuman bu isin baska yolu yokdevir saatinde neden oyle bisey oluyor anlamadm ama benm aractaki egsoz sesine egsozcu ve ben basta olmak uzere dizelden boyle bir ses cikamaz diyolar ama senin aracinin motor karakteristigi acisindan nasil ses cikar onu bilmiyorum tabi
![]()
Hazirda video var zaten yarin atarm whatsapptanyanliz bende bi karran videosu isterm
![]()
Var zaten bende bi 0-180 gönderirim onu...
İfe 0-180 videonu izledimde yazilimi biraz daha hard yapip dpf yi iptal edersen tam olur sanrm![]()
dedim ya şuan 178bg 390nm hen yakıtım düştü hemde araç daha akıcı... hemde dpf daha az kirleniyor
İfe sen dpf yi iptal et hard bi yazilim yap beni dinle
Aracı bugün istanbul dan bir abimize sattm esenyurt civarlarında görebilirsiniz hatta denemeye o da katilabilir iletisime gecin bence![]()
Cruze cular yine kayboldu nerdesiniz heeeyyy...![]()
Yok be abi bulamadik hala dolaniyorum bos bos Bu cuma gelicem ama nasip olursa![]()
Orçunla görüştük deneyeceğiz fakat bi kaç problemi varmış halledince sıkıcaz.
Ne kadar zaman oldu bi deneyin artk ta görelm yaw![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)