yalnız Cruze HB, sedandan çok daha yakışıklı
yalnız Cruze HB, sedandan çok daha yakışıklı
Birebir tartışmaya devam edeni banlarım demedi demeyin.
Tartisma cikarani banlarasan daha iyi olur
En yakın arkadasım yaklasık 1 sene kullandı.Vergi ve bazı parça fiyatlarının aşırı yüksek olması dışında bence hiç bir eksisi yok aracın.Çekişi mükemmeldi, tipide güzel.
Bende bi ara gti la cruze arasinda kalmistm ama genis olmasi bagaji ve on konsolu beni daha cok cezbetti hicte pisman olmadim tabi yazilimlisi yanimdan 10-15 boy atmadigi surece
Yanliz bence sedan daha mantikli ve bana gore daha tok ve agresif duruyor HB tek kapi olsaydi tercih sebebi olabilirdi bence tabi sahsi fikrim. Sonuc olarak 2.0 cruze olsunda ister hb ister sedan olsun
Bu rakamlara alınabilecek Güzel makina 2 aydır kullanıyorum ,yedek parçada ve garantiye sıkıntı yaşamadım. Stock denemek isteyen buyursun.
Turgay hosgeldin. Bu hafta speedy_emre yle bulusucaz stock gti rc falan gelicek sende gel sennlede deneyelm aradaki farki gorme acisindan guzel olur.
Aynen emre stock dizel cruze bulunca altin bulmus gibi sevindm
Sanada uygun bi zaman ayarlayalm mutlaka seninde gelmeni cok isterm
İZMİR de olup denemek isteyen arkadaslar varsa yarın aksam ufak capli toplanmayi dusunuyoruz özelden bana yazan olursa hemen dönüs yaparm. Bir kac arac olucaz hos bi aksam olucak
O kadar pahalı olacağını sanmıyorum ama merak ettim yarın servisi arayıp sorucam...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)