Maalesef şu anda facebook a giremiyoruz engelleniyoruz birileri tarafından. youtube vs yükleme şansın var mı acaba ?
Maalesef şu anda facebook a giremiyoruz engelleniyoruz birileri tarafından. youtube vs yükleme şansın var mı acaba ?
Ya video bende deil de soliim eklesinler youtube
Telden ekledim
HM POLO-VOİCE CONTROL - YouTube
Allah belanı versin tayyip senin yüzünden dizel sesini sever olduk
Dusundugumden iyi benimde yaptrmam lazım![]()
Yahu bu partikulu yakacam Ben az kaldı.bugun arıza yaktı araba goturdum servise partikul tıkalı dedi.lan o kadar basıyoruz niye tıkalı hala.iptal etmek farz oldu
konu genelde yazılım üzerine bir konu olmuş ama herkes burada diye buradan sormak istiyorum.
arkadaşlar 1.6tdi polo alma aşamasındayım. yakıt olarak çok değişik söylentiler var şehiriçinde 0,22 yakanda duyuyorum 0,35in altına indiremiyorum diyenini de. siz ne kadar yakıyorsunuz ortalama olarak ya da kaç tl ile kaç km yol alıyorsunuz
Ben surekli gazladigim zaman 33 kurus yakiyorum hic gazlamadan 25 krs yakiorm. 50 tl 2 kere hesapladimCikan sonuc buydu
Kullanma sekliyle cok alakali ama stok haliyle 27 30 krs arasi yakiyo
bende yeni adım bursadan ankaraya geldım 400 km. mazot mıtmıstı aldım bursadan tam 7 diş mazot oldu ankaraya geldıgımde daha 5 dış vardı sanırım az yakıyor))
merhaba arkadaşlar,
bugün leon 1.6tgi dsg aldım.
deneme fırsatım oldu biraz. alt devirler gerçekten çok canlı ve atik. ancak üst devirlerde bi o kadar kötü.
3.500 den sonra bomboş dönüyor sanki araba. yeni diye olabilir mi?
kullananların yorumlarını alabilir miyim?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)