Vag grubu için paylaşimlar bende 1.6 tdci(95) fiesta var , acaba bu motorlarla ilgili bi paylaşim yok mu ? Uyguladiğiniz specleri bizde yapsak sonuc ne olur ? 10bin sonra motoru elimize almayalimda :/
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
bende iki gün önce polo 1.6tdi manuel aracıma kavuştum henüz 100km oldu. şimdilik araç yeni olduğundan dolayı pek zorlamıyorum. ama focus tdci dan sonra buna binince değişik geldi aracın gidişi![]()
direk tdi konusu degil ama vag'cıların ugrak yeri diye sorayım. mk6 jetta icin american park vs biraz oynayıp güzel bir görüntü elde etmek istiyorum. Farklı farklı fiyatlara satılıyorlar, farklı farklı görüntüde araçlarda gördüm yollarda, kimisi parkları da amerikana baglatmış falan. Bu konuda bir yol gösterseniz, örnekli falan ? Kozmetik örnekler varsa gösterseniz.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Yazdim daha onceki postlarda.
1.3 cdti kullandim 90lik. Altlar cok oluydu. 2.750-4.200 arasi cok canliydi.
1.6 tdi da gozlemim altlar cok daha erken basliyor. 3500 den sonra sanki corsa kadar iyi donmuyor.
Benim gozlemim bu oldu. Yanlis ya da dogru burada size sorarak bir gariplik olabilir mi anlamak istedim
ben öyle bir hisse kapılmadım, bir çok dieseli de kullanmama ragmen. zaten diesel de üst beklememek lazım. yanyana denemek gerek bahsettigin devirlerdeki gerçek güc için.
Konu azıcık şenlensin
1.6 tdi'da da turbo upgrade 'i ni gördük sonunda , Bonus : Launch control aktif
Link : MOV0296 - YouTube
turboyu yazmamışlar bir post atmış sadece konuyla ilgili, portekizli bir eleman. Ve turbo revizyonundan önceki yazılımlı haliyle 130hp falan almışlar ordaki local tunerlar. Tr'de 1.6 tdi için 180 barajını aşar bizim mapperlarımız![]()
Adamlarda yarın öbürgünde bu araba kullanılacak mantığı var bizde nasıl olsa 2 sene sonra satacam diye azına kadar açç
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)