User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: intercooler problemi

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

intercooler problemi

bugün yağ değişimi esnasında fark ettik, intercoolerın araca karşıdan bakınca sağ taraftaki borularında çok fazla terleme olduğunu gördüm.
    intercoolerın değişmesi lazım dendi tamam kaçak var farz ediyorum fakat o intercoolerda yağ olması normal midir? 100bin kmde turboda ötme yok. normalde sıkıştırmam fakat son 3-4bin kmdir biraz fazla sıkıştırmışlığım var diyebilirim
    bu arada corsa d cdti(75) bahsediyorum

emrah-ışık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    terleme hangi bölgede cooler üzerindemi yoksa cooler çıkışı turbo borusu üzerine doğru bir yayılmamı var boruda patlak olabilir kontrol edilmesi lazım coolerda yağ olması normal deil turbon yağ kaçırmaya başlamış turbodanda coolera dolmus beyaz veya grimsi bir duman atma varmı eğer gözle görülür bir duman atma varsa bence yaptır derim yoksada yaptırman lazım çünkü supap ların arasına girip kurum oluşuyor sessli çalışmaya başlıyor çok az bir çekiş düşüklüğü felan oluyor bu dizeler böyle gidiyor abim
    PERFORMANCE GARAGE
    12.1:1 Cr Ek4 Civic V-TEC VTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Borunun ustune dogru giden bir terleme mevcut. Turbo yag salmis o da burada terleme yapar dese anlarim ama turboyu dinleyip turbo saglam intercooler kaciriyor diyince yag ve intercooler iliskisini cozemedim acikcasi. Normal sartlarda orada yag olmaz diye bilirdim yanlismiyim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbo emişinden havalandırma buharını çektiği için cooler içinde bir miktar yağ olması normaldir arkadaşlar endişelenmeyin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tdipower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo emişinden havalandırma buharını çektiği için cooler içinde bir miktar yağ olması normaldir arkadaşlar endişelenmeyin.
    benim turbo biraz fazla çekmiş sanırım fırsat bulabilirsem foto çekerim terlemeden kastım bol isotlu çiğ köfte sonrası gibi bir teleme

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)