aynısı benım şirket aracımdada olmuştu 5 te giderken 90 la falan tam gaz yaptığımda devir saati 1500 devir falan artıp geri dusuyordu bazen hep kalıyordumezarcıyız 200 binde baskı yaptık connecte orjinaldi iyi gitti haha
geçmiş olsun bu arada![]()
Teşekkür ederim
Aynı dediğiniz gibi oluyordu..
Babamın eski servis arabası mercedes sprinter 2005 model 343.000 km'de orjinal baskı balatası bitmişti.. Araba uzun yol çalışıyodu ama
300 gaymeye iyisinden aldık 2-3 yıl idare etsin beni yeter zaten senede 10,000'ü zor yapan bi adamım![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Baskı diyecektim ki en altta fotoğrafını gördümbende değiştirdim daha yeni bazen binince debriyaj o kadar yumuşak geliyor ki bi problem var sanıyorum alışamamış durumdayım hala
![]()
tabi mesele 300 le bitmez, debriyaj için şanzıman motordan ayrılıp tamamen sökülür..
ayrıca hazır bu işlem yapılmışken volantta sökülüp temizlik için çok ince bir paso torna yapılması balatanın ömrü için faydalı olacaktır
birde hazır şanzıman inmişken şanzıman yağınıda rahatça değiştirirler
200 -250 tl arası bir masraf yolu daha gözüktü ama değer mutlaka ..
Kesinlikle sıfır araç sahibi gibi mutluyum bugün
Arkadaşımında yardımı ile birlikte kendim yaptım bu işlemi çalıştığım yerde
Volantı sökmedim, şanzuman yağını yeniledim.. Şanzumanı tinerle falan güzelce silip ayna gibi ettim hatta sonra gresslemem gereken yerleri gressledim.
Parça harici bir masrafım olmadı
Arka lastikleri öne aldım yarın bi rota giricem sıkıntı yok![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)