sifiri son 1 yildir gelmiyordu diye biliyorum.
163 hp liğin beyni dcm3.7 delphi. bu yüzdende her yazılım yapan kişinin yaptıgı bir araç degil. sürekli rexton w yaptığım için dcm3.7 ile uğraştım. yazılım ve dpf iptalinden sonra güzel sonuç verir.
Çok mantıklı araç gerçekten, hem eli yüzü düzgün hem huyu güzel gücü ve ekonomikliğinden dolayıİnşallah sıkıntısız iyi sonuçlar alırsınız zamanı gelince bize referans olur aracınız.
peki elde edebileceğimiz güç tork nedir ?
bır arkadasımda var aracı kullandım chıpte yapılmış 198hp 450nm otm arac cok keyıflı ara hızlanması var![]()
190-200 hp arası ve 400-420nm arası alınabilir. aracın kondisyonu ve km sine göre bir yazılım yapılabilir.
Bir hafta önce manuel dizel Cruze aldım. Daha önceki aracım olan 1.6 TDCI Focus ile kıyaslarsam arada bayağı bir fark var. Ne olduğunu anlamadan 160'a çıkıyorsunuz.
Dışarıdan bakınca hantal benzinli Cruze'lardan farkı olmadığı için Passat, Jetta, eski kasa A4, 320d'lere sellektör yapmanın keyfi bir başka.
Bir de bu sene bir alt vergi dilimine düştük kasko değerinin yüzde beşi muhabbetinden. Keyfim daha da bir yerine geldi.
Yazılım + DPF iptali sonrası nasıl olacak cidden merak ediyorum. Ankara için birkaç firmayla görüştüm fiyatlar hep yüksek. Bakalım en geç yaza hallederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)