User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
42 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: hdi Turbo yağlama

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s... et sen onları kendı aracına bak emme tarfında cok asırı olmadıgı surece yag olması gayet normal...bendede 1.6 tdci focus var arada cıkartır temizlerim boruların ıcını felan eksoz tarafına bıısy dıyemıcem...eksoz tarafında yag olup olmadıgını nasıl anlıcaz???

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s... et sen onları kendı aracına bak emme tarfında cok asırı olmadıgı surece yag olması gayet normal...bendede 1.6 tdci focus var arada cıkartır temizlerim boruların ıcını felan eksoz tarafına bıısy dıyemıcem...eksoz tarafında yag olup olmadıgını nasıl anlıcaz???
    eksoz tarafından yağ atıyorsa mantıken yağ eksiltmesi lazım aracın zaten. Yağ eksiltmiyorsa sorun yok diye düşünüyorum ama yanlış olabilirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vala gram yag eksıltmıyo 2 gunde bır bakarım ozellıkle yagına suyuna dedıgın dogruysa

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    egsoz kısmına yağ verse beyazımsı grimsi yoğun duman atar aracın.
    emme kısmınada vermemesi lazım. borudaki ve pervanedeki yağ, yağ buharından oluşan ve normal denilen seviyede olan durum.

tuzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya bir hort yapayım, 2 gün önce bir intercooler takma maceramız olmuştu flanş uymadı yağ kaçırdı derken şimdilik orjinal haline döndük.fakat hdi yazısı ile turbonun ucu arasından yağ kaçırıyor araç.sabah turbonun ucundaki yağı felan iyice temizledim 50-60 km yol yaptım demin kontrol ettim, turbonun hdi yazısıyla birleştiği bölgenin alt kısmına parmağımı sürdüğümde komple yağ bulaşıyor.sorun kaçak olsa bile turbodan bu kadar yağ çıkması normal midir? Ek olarak herhangi bir mavi duman çekişte düşme vs tarzı sıkıntılar yok.
    ///MPower

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuya bende bı hort cekıyım bısıy sorcam ben bugun aracın altına gırdımde kat bızım motorların turbo cıkısında oldugu ıcın katın cıkısındakı boru onceden kaynakla cıkarılmıs gerı kaynaklanmıs acaba katın ıcınımı bosalttılar bunu nasıl anlayabılırım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katı sökmek lazım kaçarı yokta bana ufaktan bi güncel olsun
    ///MPower

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katı sokmeden anlayamayız dımı ?

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buyuk ihtimal katin ici bos bendede oyleydi cunku. Yoksa niye soksunler. Altini falan vurup egzoz borusunu kirip tekrar kaynattilarsa bilemem bu da bi ihtimal tabi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katı sokmeden anlayamayız dımı ?
    egzozdan hafif fiuvv diye ses çıkar, klima açıkken rolantide dinle daha çok belli olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bı oncekı focusumdada katın ıcını bosaltmıslar downpipe yaptırıken farkettık emp dedıgını bı yapıyım anlayabılırsem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buyuk ihtimal katin ici bos bendede oyleydi cunku. Yoksa niye soksunler. Altini falan vurup egzoz borusunu kirip tekrar kaynattilarsa bilemem bu da bi ihtimal tabi
    inş dedıgın gıbı bossaltmıslardır bıde onla ugrasmıyım yazılımı yap devam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuzemen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya bir hort yapayım, 2 gün önce bir intercooler takma maceramız olmuştu flanş uymadı yağ kaçırdı derken şimdilik orjinal haline döndük.fakat hdi yazısı ile turbonun ucu arasından yağ kaçırıyor araç.sabah turbonun ucundaki yağı felan iyice temizledim 50-60 km yol yaptım demin kontrol ettim, turbonun hdi yazısıyla birleştiği bölgenin alt kısmına parmağımı sürdüğümde komple yağ bulaşıyor.sorun kaçak olsa bile turbodan bu kadar yağ çıkması normal midir? Ek olarak herhangi bir mavi duman çekişte düşme vs tarzı sıkıntılar yok.
    benim soruyada bir cevap verin abiler çok canım sıkıldı turboyu yemiş olmayalım.
    ///MPower

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim soruyada bir cevap verin abiler çok canım sıkıldı turboyu yemiş olmayalım.
    Benim turbodada hafif ıslığa benzer ses vardı söküp baktım hortumlardan paller düzgün mildede boşluk yok devam bende yola, ayrıca hortumda hafif yağlanma olması normal benimkinide ara ara söker bakarım hafif yağlanma var zaten yağ buhar hortumu emişe geliyor ordanda emişe vermesi normal. Ama hafif ıslık sesini çözemedik turbocuyada gösterdim normal dedi ama değil bence belki egzoz palinde bi sorun olabilir diye düşünüyorum açıp bakmak lazım tabi bende birine daha göstericem. Bakalım o ne diyecek. Milde boşluk olsa anlam vericemde sıkıntıda yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya bende kaynak olayim araba altlarda bu aralar cok gebermeye basladi bildiginiz 4. Viteste siradan rampayi cikamaz oldu turbo gec geliyo gibi , sorun neyden olabilir tapagazda bi skinti yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı selimvarli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim turbodada hafif ıslığa benzer ses vardı söküp baktım hortumlardan paller düzgün mildede boşluk yok devam bende yola, ayrıca hortumda hafif yağlanma olması normal benimkinide ara ara söker bakarım hafif yağlanma var zaten yağ buhar hortumu emişe geliyor ordanda emişe vermesi normal. Ama hafif ıslık sesini çözemedik turbocuyada gösterdim normal dedi ama değil bence belki egzoz palinde bi sorun olabilir diye düşünüyorum açıp bakmak lazım tabi bende birine daha göstericem. Bakalım o ne diyecek. Milde boşluk olsa anlam vericemde sıkıntıda yok
    anladım yalnız bendeki sıkıntı şöyle turbonun ucuyla hdi yazısının bulundığu plastik parça arasında, elimi arka tarafa doğru sürdüğümde yağlanma oluyor.yani parmağımda baya yağ oluyor.pek normal gelmedi.ıslık yok çekişte düşmede yok aksine köpek gibi de gidiyor.tek farkettiğim düşük hızlarda hafif gaza basarken gazdan ayağımı birden çektiğimde silkelenme oluyor.
    ///MPower

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ferroo senin kat çok sıkıntılı bence kesmişler geri kaynatmışlar baksana hiç olmadı bu..
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tdipower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ferroo senin kat çok sıkıntılı bence kesmişler geri kaynatmışlar baksana hiç olmadı bu..
    ndnkinieki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım yalnız bendeki sıkıntı şöyle turbonun ucuyla hdi yazısının bulundığu plastik parça arasında, elimi arka tarafa doğru sürdüğümde yağlanma oluyor.yani parmağımda baya yağ oluyor.pek normal gelmedi.ıslık yok çekişte düşmede yok aksine köpek gibi de gidiyor.tek farkettiğim düşük hızlarda hafif gaza basarken gazdan ayağımı birden çektiğimde silkelenme oluyor.
    Bahsettiğin sarsıntı bendede var yüksek hızda sorun yok düşük hızlarda oluyor ayağımı çekince sekiyor gibi deme büyük ihtimal şanzıman takozundan. Ufacık birşey zaten sen clio serisi kullanmadın heralde birde onlarda gör bildiğin vites topuzu küt küt oynuyo değiştiriyorsun gene oynuyordu.
    Ordan normalde yağ kaçırmaması lazım fakat arasında boşluk varsa yağın ordan akması normal biriken yağıda parmağınla sıyırıyorsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)